Staňte se našimi fanoušky na:

Bezinková povidla

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
45× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozvaříme si bezinky na kaši, propasírujeme a přidáme cukr, nastrouhaný perník, rum, med a šťávu z citrónu. Vaříme dokud nejsou povidla hustá. Ještě teplé nalijeme do sklenic a zavaříme na 80 stupňů po dobu 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |4. května 2014
dobrý nápad Odpovědět
yuzum |15. ledna 2014
ukládám Odpovědět
petra.stefanova.7 |12. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Romik |5. června 2013
Ukládám a skusím Odpovědět
Mona22 |2. června 2013
vyzkouším Odpovědět
eliska.staubertova |25. května 2013
zajimave Odpovědět
Bagorz |24. května 2013
Ukládám Odpovědět
Vladenka |24. května 2013
Podobný jsem kdysi dělala, ale přidávala se tam i strouhaná jablka. Odpovědět
vii |24. května 2013
Ukládám. Vypadá lákavě. Odpovědět
evahu |24. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!