Staňte se našimi fanoušky na:

Bezová šťáva našeho taťky

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • kyselina citronova, 2 lžičky
  • 2 l voda
  • 3 ks citron
  • květy černého bezu, 15 ks
  • 2 kg cukr moučka

Pracovní postup:

Vodu a květy černého bezu si necháme přejít vaem. Do vychladlého roztoku přidáme kyselinu citronovou na kolečka nakrájené omyté citrony bez jader a necháme den odležel v chladu. Přecedíme, do šťávy přidáme cukr a necháme přejít varem. Plníme do sklenic a sterilujeme cca 15minut při 80st.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zdenka.r |9. července 2013
super Odpovědět
iva.hlouskova |5. července 2013
dělám každý rok Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!