Staňte se našimi fanoušky na:

Berounské kančí řízky

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z masa si připravíme řízečky, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, hořčicí, přidáme trochu tymiánu, zakapeme olejem a necháme den v chladničce odležet. Fazolky překrájíme a krátce spaříme v osolené vodě, pórek nakrájíme a všechno i s rajčátky osolíme a opečeme na přepuštěném másle. Řízečky opečeme na pánvi z obou stran asi 3-4 minuty a podáváme hned s teplou zeleninou a čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!