Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččin biskupský chlebíček

Autor receptu: tynkachz (14 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Ovoce, mandle ořechy a čokoládu nasekáme na malé kousky, nasypeme do misky a smícháme se dvěma lžícemi hrubé mouky. Žloutky vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, nasekanou směs, čerstvou nebo sušenou citronovou kůru a promícháme. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a zlehka ho vmícháme do těsta. Nakonec přilijeme po kapkách rozpuštěné máslo a pomalu ho zamícháme . Těsto vlijeme do vymazané hrubou moukou vysypané formy na srnčí hřbet a pečeme v mírně předehřáté troubě dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |28. září 2013
máme rádi Odpovědět
E- |18. září 2013
dobrota Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
a ukladam Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
mnam Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
vyzkkousim, vypada dobre Odpovědět
pavlinf |3. června 2013
mnamka Odpovědět
Karolina111|29. září 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!