Staňte se našimi fanoušky na:

Babiččin banánový džem

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Banány oloupeme a nakrájíme. Necháme rozvařit v litru vody a vaříme dohusta (pomalu). Přidáme citronovou šťávu, cukr a hřebíček. Přivedeme k varu a ihned plníme do předem nahřátých skleniček. Nakonec přidáme rum.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie Dubská |10. srpna 2013
vyzkousim, laka me to :D Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
džem z bananu?:D nikdy jsem neslysela Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Tak to jsem ještě neslyšela, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!