Staňte se našimi fanoušky na:

Bylinkové pečené řízky

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Chléb rozmixujeme na strouhanku, smícháme ho s nasekanou šalotkou, utřeným česnekem, dvěma lžícemi oleje, půl lžičkami soli a pepře. Pečeme 15 minut na 180 °C dozlatova.
  2. Po vychladnutí přidáme parmazán, petrželku a tymián.
  3. Vepřové plátky obalíme ve dvou lžících hladké mouky.
  4. V míse si smícháme bílky, hořčici a 6 lžic mouky. V této směsi smočte řízky a nakonec je obalte ve strouhance. Řízky pečte v předehřáté troubě při 220°C asi 15-25 min.
  5. Podáváme zakápnuté citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |7. července 2015
dobrota Odpovědět
sonizna |7. července 2015
zkusím Odpovědět
Sofii |30. června 2015
A s tou pečenou chlebovou směsí se pak udělá co??? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!