Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgur s kuřecím masem a zeleninou

Autor receptu: Menzy (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bulgur připravíme dle návodu na obalu. Na pánvičce si osmahneme najemno nakrájené kuřecí maso, přidáme hrášek, kukuřici, papriku (dávám většinou červenou, ať je jídlo barevné), pórek, okořením oblíbeným kořením (pokud kari či provensálské nemáte rádi, klidně vynechejte a použijte své oblíbené). Nakonec přidám dle chuti zakysanou smetanu. Vzniklou směs vmícháme do bulguru. Bulgur navrch můžeme posypat strouhaným sýrem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cvrcek |20. června 2013
zajímavé :-) Odpovědět
lucahal |17. června 2013
dělám Odpovědět
Menzy |17. června 2013
Jak dopadl? :-) Odpovědět
Bohu |16. června 2013
dneska zkouším Odpovědět
Bohu |5. června 2013
bulgur jsem ještě nedělala, jsem zvědavá, recept ukládám a určitě vyzkouším Odpovědět
miuka |1. června 2013
super, mám koupený bulgur, tak z něho vyzkouším něco nového. díky. Odpovědět
Menzy |31. května 2013
Lajda: omlouvám se, že nepíšu kolik čeho, ale záleží kolik uděláte toho bulguru a jak má kdo rád, já vše dávám přiměřeně přiměřeně, takhle mě učili vařit i babička s mamkou. Takže kdybych to měla zráchnout cca, tak na hrnek bulguru dát tak 2 pol. lžíce z každé zeleniny a zakysané smetany tak půl kelímku stačí. Pokud by jste měla jakýkoliv dotaz, tak klidně pište :-) Odpovědět
luciedostal |31. května 2013
mňam, zkusím Odpovědět
aB |30. května 2013
prosím,kolik čeho ? Odpovědět
Petruna |28. května 2013
výborné :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!