Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčková pomazánka od babičky.

Autor receptu: Martinka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrový bůček umyjeme, osolíme, okmínujeme. Dáme na pekáč s vodou, nezakrývám a peču v troubě. Vychladlý bůček pomelu bez kosti, křupek, odřežu upečenou vrchní kůži. Melu na masovém strojku spolu se čtvrtkami cibule a stroužky česneku. Přidám sos, je vždy nutný k tomu. Už jen špetička soli a řádně promíchám a je pomazánka hotová. Nejvíce se hodí na chleba či rohlík. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |9. června 2016
ukládám Odpovědět
piškot |16. prosince 2014
1*** Odpovědět
planeta |30. listopadu 2014
tuto pomazánku znám, jen přidávám ještě sterilovanou okurku, doporučuji , je výborná, 1** Odpovědět
sonizna |16. července 2014
Já znám jen bůčkovou paštiku, ale nevím jaký je v tom rozdíl Odpovědět
Victor |10. července 2014
Ok Odpovědět
Marťula09 |9. července 2014
uloženo Odpovědět
svatava.adamova |7. února 2014
mám ráda,přidávám do ní ještě kyselou okurku :) Odpovědět
kymlal |3. února 2014
skvělé Odpovědět
kockaviky |3. února 2014
vyzkouším Odpovědět
pajunc |15. prosince 2013
mňam, výborná pomazánka!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!