Staňte se našimi fanoušky na:

Bůček se zeleninou

Autor receptu: kubajz (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bůčku nakrájíme plátky, které naklepeme, okmínujeme, opepříme, osolíme a na rozpáleném tuku opečeme do poloměkka. Během pečení podléváme pivem. Mezitím si připravíme zeleninu, aspoń 5 druhů: mrkev, cibule, květák, kedlubny, česnek, hrášek, brokolice.. atd. Zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kousky, posolíme, zakapeme citronovou štˇávou a přidáme k masu. Vše podlijeme zbytkem piva a dusíme na měkké maso.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bohu |8. listopadu 2013
1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!