Staňte se našimi fanoušky na:

Anglická snídaně

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Slaninu a rajčata dáme na plech. Žampiony pokapeme olivovým olejem a také je dáme na plech. Pečeme, aby se žampiony upekly a slanina zezlátla. 2) Bulky potřeme olejem a taky zapečeme dokřupava. 3) Klobásu opečeme na pánvi. 4) Hrnec naplníme vodou (do výšky větší poloviny hrnce), kápneme ocet a přivedeme k varu. Vejce rozklepneme do naběračky a ponoříme do vařící vody - bílek obalujeme kolem žloutku a vaříme 3 minut. 5) Fazole ohřejeme. 6) Na jeden talíř dáme dva plátky slaniny, dva žampiony, polovinu cherry rajčat, jednu klobásu a bulku, jedno vejce a polovinu fazolí. 7) Podáváme s pomerančovým džusem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
Super Odpovědět
asona |2. července 2015
Dobré na jejich brunch Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Ale ke snídani bych to teda nechtěla Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!