Staňte se našimi fanoušky na:

Ajvar ze zelených rajčat

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata krátce upečeme v troubě (asi 10 minut), aby změkla. Pak je oloupeme a semeleme nebo rozmixujeme v mixéru. Přidáme nadrobno nakrájené vlašské ořechy, rozmačkaný česnek, nasekanou petrželku, olej, ocet a sůl. Vše pořádně promícháme, přendáme do mísy na salát a ozdobíme cibulí nakrájenou na kolečka a černými olivami. Podáváme studené k masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |10. prosince 2013
to musím vyzkoušet :-) Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
zkusím Odpovědět
david.kruml.1 |25. dubna 2013
určitě zkusím jen ty ořechy asi vynechám ty nemusím Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!