Staňte se našimi fanoušky na:

Ostrá krkovička

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso potřeme olivovým olejem a posypeme hrubě drceným pepřem. Necháme prudce zatáhnout na pánvi. 2) Ze zbylých surovin si připravíme marinádu. 3) Maso dáme do pekáčku, přelijeme marinádou a pečeme 20 minut na 200 °C. Podáváme s chlebem či brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
SUPER Odpovědět
sonizna |17. června 2014
Zase platí pravidlo, že než budeme něco s masem dělat, necháme ho 15 minut při pokojové teplotě. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!