Staňte se našimi fanoušky na:

Omáčka z rajských jablíček

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sádlo rozehřejeme a přidáme mouku. Za stálého míchání lehce osmahneme, přidáme cukr a ještě asi 30 vteřin smažíme, potom zalijeme vodou, přidáme koření a bujón a přivedeme k varu. Do vařící bílé omáčky přidáme rajčata i se šťávou a vaříme 30-40 minut za občasného míchání. Potom zbytky rajčátek propasírujeme, nebo rozmixujeme a dochutíme solí, popřípadě přisolíme. Podáváme s těstovinami a vařeným hovězím masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |22. června 2013
zajímavé, dělám jinak.. Odpovědět
Jean|19. června 2013
můžu i bez masa Odpovědět
aron|18. června 2013
KLASIKA Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!