Staňte se našimi fanoušky na:

Obložený květákový salát

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěný,doměkka uvařený květák rozebereme na růžičky,pokapeme citrónovou šťávou,mírně opepříme a necháme proležet.Rajčata nakrájíme na kolečka,pokapeme citrónovou šťávou,smíchanou s cukrem a solí,a necháme chvilku proležet.Pak je narovnáme na talířky,pokapeme olejem,posypeme sekanou petrželkou,obložíme růžičkami květáku a hříbky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!