Staňte se našimi fanoušky na:

Nákyp z rybího masa

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí filé mírně osolíme a udusíme ve vlastní šťávě. Z másla a mouky upražíme zcela světlou jíšku, zalijeme mlékem a povaříme, až vznikne hustší kaše. Prochladlý bešamel a rybí maso zbavené větších kůstek zpracujeme s vejcem v mixéru asi za dvě minuty. Občas je třeba zastavit a promíchat, směs je dosti hustá. Pak zapečeme v máslem vymazaném pekáčku nebo nákypové formě a můžeme pokapat citrónovou šťávou. Podáváme s brambory a salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!