Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
272× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Leia |15. února 2016
to vypadá dobře Odpovědět
šebi72 |18. řijna 2014
to vypadá dobře... Odpovědět
piškot |27. září 2014
uložím Odpovědět
jaroslav.hulka |20. srpna 2014
1*** Odpovědět
Lucie 9 |27. ledna 2014
slintám Odpovědět
yuzum |18. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Luciasekba |22. listopadu 2013
wau:) Odpovědět
Peggy89 |18. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
Hanina |3. řijna 2013
super recept, jsem ráda, že jsem na něj narazila, 1* Odpovědět
daja55 |1. řijna 2013
taky ho dělám,je to výborné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!