Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládáný feniklový kořen

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěné kořeny fenylku nakrájíme,v osolené vodě krátce povaříme,narovnáme do sklenic na zavařování a proložíme plátky citonu a několika hvězdičkami badyánu.Zalijeme povařeným nálevem z octa,vody,cukru,drceného česneku,chilli papriček,šalotky,rozmarýnu a pepře.Upevníme víčky a necháme 4 týdnu uležet.Pikantní fenikl podáváme ke grilovanému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!