Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný bůček v paprikovém závoji

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do horké vody dáme sůl, nové koření celý pepř, bobkový list a česnek přivedeme k varu, vložíme bůček a vaříme do měkka. Měkké maso vyndáme a potřeme pastou z mleté papriky, chilli a mletého pepře, které naředíme na konzistenci pasty vývarem z masa. Každý si dá pálivé podle své chuti. Zabalíme do potravinové folie a necháme do druhého dne uležet v ledničce. Kdo má rád česnek a nechystá se do práce může dát do pasty i česnek. Potom je bok pikantnější.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |2. června 2013
dobrota, ukládám, díky Odpovědět
petra.stefanova.7 |2. června 2013
vypadá moc dobře Odpovědět
brenda |10. května 2013
výborný recept Odpovědět
FOTOrecepty |14. února 2013
Naložíme, vyzkoušíme. Odpovědět
dajul |14. února 2013
dobrota Odpovědět
Bábrle Inka |30. ledna 2013
to vypadá velice dobře Odpovědět
biglol |28. ledna 2013
dělám, je moc dobrý, podávám ještě s křenem Odpovědět
Yvajs |28. ledna 2013
ňamka Odpovědět
jola |21. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
aron|29. ledna 2013
ňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!