Staňte se našimi fanoušky na:

Mrkvové ''rizoto''

Autor receptu: aneta.korbelska (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V pánvi osmažíme 2 plátky slaniny (nepřidáváme žádný olej, slanina pustí tuk sama). Necháme usmažit do křupava a vyndáme na talířek s papírovou utěrkou. Než se slanina usmaží nastrouháme mrkve. Je na vás jakou hrubost zvolíte. Nakrájíme pórek na kolečka a česnek na jemno. Na prázdnou pánev od slaniny dáme smažit česnek a po chvíli přidáme i mrkev a pórek. Osolíme a opepříme podle chuti. Zalijeme hrnkem vody, přidáme lžičku bujonu a necháme vařit, dokud se všechna tekutina neodpaří. Poté přidáme slaninu a krátce promícháme. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!