Staňte se našimi fanoušky na:

Mořský jazyk z Normandie

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filátka omyjte a pečlivě osušte. Osolte je, opepřete, zakapejte citronovou šťávou a obalte v mouce. Na pánvi rozehřejte polovinu másla a rybí maso z obou stran opečte. Dejte rybu stranou a udržujte ji v teple. Ve zbytku másla na mírném ohni opékejte žampiony, až změknou; trvá to tak 10 minut. Předejte větší část smetany, sůl i pepř a nechte směs zhoustnout. Přihoďte krevety a jen je v omáčce trochu prohřejte. Žloutek rozmíchejte ve zbytku smetany, vlijte do omáčky a promíchejte, ale už nevařte; teprve pak vraťte do pánve opečenou rybu. Podávejte s rýží, nejlépe ve směsi s divokou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!