Staňte se našimi fanoušky na:

Moje karbanátky-faširky

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso spolu s cibulí a paprikami umeleme na střední velikost,nebo samotnou cibuli a papriku nakrájíme na co nejmenší kostičky. Jarní cibulku nakrájíme na malé kolečka. Pažitku, chilli a bazalku nasekáme. Ve větší míse ingredience řádně smícháme s hořčici,kořením,vejci a střídmě osolíme. Je-li směs moc řídká, přidáme 1-2 lžíce strouhanky. Žádnou mouku!!! Děláme malé karbanátky-spíš kulaté, než placky, které ještě vyválíme v strouhance a tradičně usmažíme na oleji. Podáváme na jednu porci 3-4 karboše s čím chceme,nebo jen tak s chlebem a kyselou okurkou,či zeleninovým salátem.Já dělám okurkový s kysanou smetanou(viz recept). Poradím i levnější variantu:Koupím sojový granulát a uvařím dle návodu s bujonem.Dávám 2/3 masa a 1/3 granulátu.Dále postupuji stejně.Nikdo to nepozná a ušetříte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |23. června 2013
Robím s novými zemiakmi ak sú a pažitkou,alebo jarnou cibulkou Odpovědět
Bagorz |4. května 2013
Jindřiško zkus! :-) Odpovědět
Jindriska8 |4. května 2013
Zkusila bych se šťouchanými brambory. Odpovědět
Bagorz |3. května 2013
Prosím žádnou majoránku!!!!To neni česká sekanááá! Už brečím! :-( Odpovědět
planeta |3. května 2013
dají se přidat i ovesné vločky, a dobrá je i bramborová kaše, dělám skoro stejně, ještě přidávám koření do mletých mas a domácí majoránku Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!