Staňte se našimi fanoušky na:

Mix mořských plodů

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Zeleninu (kromě chilli papriček, rajčátek a šalotky) nakrájíme na stejně velké kostky a smažíme ji na olivovém oleji. Po chvíli přidáme cukr, sůl a pepř a smažíme asi 5 minut. 2) Olivový olej smícháme s bylinkami. 3) Olihně naplníme vychladlou zeleninou z pánve a necháme přes noc naložené v bylinkovém olivovém oleji. 4) Oliheň ugrilujeme do zlatohněda za vysoké teploty. Zastříkneme olivovým olejem a limetkovou šťávou. 5) Chilli papričky, šalotku nakrájíme na jemno, rajčátka na půlky. 6) Krevety zbavíme krunýře a vytáhneme střívko. 7) Krevety dáme do hliníkové misky, zastříkneme olivovým olejem, přidáme rozmarýn, trochu chilli, sůl a pepř a grilujeme. 8) Po krátkém opečení přidáme citronovou šťávu, šalotku, rajčátka a olivový olej a nasekanou petrželku. Grilujeme 5 minut. 9) Krevety podáváme s olihněmi jako rybí mix.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
suepr Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!