Staňte se našimi fanoušky na:

Mititei (čevabčiči po rumunsku)

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso semeleme, osolíme, opepříme, přidáme tymián, rozdrobenou chilli papričku a nadrobno nakrájený česnek. Vše zalijeme vývarem z masoxu. Pořádně promícháme a necháme odstát 1-2 hodiny v lednici. Na mokrém prkénku vytvarujeme malé válečky (dlouhé asi 7 cm). Rozehřejeme si rošt (gril), přelijeme olejem a čevabčiči pečeme ze všech stran asi 5-7 minut. Podáváme s různými druhy salátů a s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |5. listopadu 2014
1++ lahůdka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!