Staňte se našimi fanoušky na:

Meltová buchta

Autor receptu: kojaníček (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny důkladně smícháme. Pozor melta se přidává sypká. Pečeme ve vymazaném a strouhankou vysypaném pekáčku nebo formě v předehřáté troubě. Dobu pečení zkoušíme špejlí (záleží na velikosti zvolené formy a výšce těsta). Po vychladnutí zdobíme čokoládovou polevou a šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |2. května 2014
ukládám a zkusím Odpovědět
Márč |10. června 2013
Velmi zajímavé, se sypkou meltou vyzkouším, ukládám...:-) Odpovědět
PetulkaH |10. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Sofii |10. června 2013
zajímavý recept. Odvar z melty se do těsta přidává kvůli barvě, ale se sypkou to fakt neznám, budu muset vyzkoušet :-) Odpovědět
tepito |10. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!