Staňte se našimi fanoušky na:

Medová vepřová ruláda

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

vepřovou pečeni rozřízneme na plát.Maso lehce naklepeme,osolíme,opepříme a posypeme šalvějí a tymiánem.Med smícháme s pomerančovou št´ávou a końakem.směsí maso zalijeme a ze všech stran potřeme,pak ho stočíme a necháme v chladu několik hodin rozležet.Poté maso rozvineme,pokryjeme částí plátků anglické slaniny,srolujeme,obalíme zbylími slaninovými plátky a ovážeme nití.Ruládu přendáme do pekáčku,trochu podlijeme vývarem a vložíme do silně vyhřáté trouby.Po 15 minutách příko tepla snížíme,jěště podlijeme vývarem a upečeme doměkka.podle potřeby maso podléváme vývarem i během pečení.Podáváme s vařenými brambory

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zorushka |2. května 2013
Super Odpovědět
jana.h |1. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!