Staňte se našimi fanoušky na:

Marshcipán

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Bonbony vysypeme na talíř, zakápneme citronouvou šťávou a dáme na 30 vteřin do mikrovlnky rozpustit. Pomalu přidáváme mouč, cukr a propracováváme až se vytvoří hmota hustoty marcipánu množství cukru je orientační, záleží na velikosti lžičky s citronem. Vhodné na potahování, modelování a zdobení dortů a malých zákusků. Dort jsem dělala z Haribáků a hůř se s nimi pracovalo,špatně se mi vyválela hmota, trochu se trhala, ale potřebovala jsem bílou a modrou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

simm |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
water |3. května 2013
zajímavé, vyzkouším... Odpovědět
Králíček |3. května 2013
D: Zajímavé Odpovědět
cesalky |3. května 2013
konecne dobry marcipan Odpovědět
Žanetka |2. května 2013
to určitě vyzkouším na nějaký dort, zajímavé :) Odpovědět
VER98 |2. května 2013
OK:) vyzkouším Odpovědět
Vladenka |2. května 2013
vím o tomto postupu,ale nezkoušela jsem Odpovědět
Lucie10 |2. května 2013
zkusím Odpovědět
tepito |1. května 2013
zkusíme Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
nikdy jsem to nezkoušela, láká mne Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!