Staňte se našimi fanoušky na:

Marinovaná jehněčí žebírka

Autor receptu: Morgaina (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Žebírka odblaníme a zbavíme tuku, nařízneme a lehce naklepeme. Česnek prolisujeme, smícháme se solí, olejem, s octem, citronem a s trochou pepře a vzniklou směsí žebírka potřeme po obou stranách. Pak je složíme na sebe do misky a necháme v chladnu asi dvě hodiny marinovat. Pokud nespěcháme, můžeme nechat i přes noc. Když maso z marinády vyjmeme, necháme ho okapat a vložíme do pekáčku, dáme do trouby, nejprve grilujeme, podléváme. Po chvíli stáhneme na 180°C a necháme dodělat cca 15 minut. Podáváme s chlupatými knedlíky a se zelím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!