Staňte se našimi fanoušky na:

Má domácí bůčková paštika

Autor receptu: kymlal (55 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tučnější bůček upečeme a pak pomeleme i s ostatním, přidáme koření, sůl, ochutnáme, popřípadě dokořeníme. Zavařujeme do malých sklenic 2 hodiny. Tato paštika vydrží zavřená i rok po otevření spotřebovat do 3 dnů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |4. července 2014
ukládám Odpovědět
Januse |10. února 2014
tak to vyzkouším, manžel to má rád Odpovědět
Lucie 9 |4. února 2014
ukládám Odpovědět
sari |4. února 2014
:-) Odpovědět
Martinka |3. února 2014
1+,krása :-) Odpovědět
Bohu |31. ledna 2014
ukládám, příležitostně vyzkouším Odpovědět
jaroslav.hulka |2. ledna 2014
bůček mohu 1+ Odpovědět
jana.h |2. ledna 2014
to já můžu Odpovědět
Georgina |12. prosince 2013
ukládám a někdy vyzkouším Odpovědět
lilina5|13. ledna 2019
je výborná dělám ji taky jen steriluji 1 hod, a to z toho důvodu, že u nás nevydrží rychle se sní. Jinak 2 hod zavaření je správné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!