Staňte se našimi fanoušky na:

Můj hovězí guláš

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme a v hrnci ji na sádle osmažíme dozlatova. Zaprášíme paprikou, přidáme maso nakrájené na kostky a necháme zatáhnout. Osolíme, můžeme přidat feferonku a dusíme doměkka. Občas promícháme a dle potřeby podléváme vodou. Když je maso skoro měkké, rozkvedláme ve vodě mouku a guláš zahustíme. (Mouku můžeme na suché pánvi opražit a až potom smíchat s vodou a guláš zahustit.) Provaříme a na dochucení přidáme česnek. Podáváme s chlebem nebo s houskovým knedlíkem, na talíři můžeme posypat cibulí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

teginkalb |21. června 2013
krásné zkusím :) Odpovědět
miri3 |7. března 2013
dělám skoro stejně Odpovědět
Barakuda |1. března 2013
Chce to jen chviličku a hned přidat maso Odpovědět
golfista|1. března 2013
Nestalo se vám, že by vám ta paprika po "osmažení" trochu a vlastně nepříjemně zhořkla ? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!