Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chleba z chleba

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 1. 2010 00:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 020 kJ / 1 200 kcal
Bílkoviny33,28 g
Tuky16,16 g
Vláknina10,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy205,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

6. 6. 2010 23:23

děvčata, nemáte zkušenost s pečením chleba v horkovzdušné troubě? ještě jsem ho v ní nedělala...nemám to dát jen bez horkovzduchu?? díky, Ivana

katty

26. 1. 2010 17:56

Díky za bodíky, já mám taky nejraději chleba upečený v troubě, jen mám ošatku u mamky, tak jsem sáhla po formě na biskupský chlebík-aspoň držel tvar:-)

kudlova3 kudlova3

26. 1. 2010 17:37

Je krásný a i když jsem už upekla hodně chlebíků, tak tenhle ještě ne, takže dávám bodík a hned si jej tisknu.Ráda peču chléb nejlépe v troubě, takže:yes::yes::yes::yes::yes:

katty

26. 1. 2010 15:40

Ano i fotky jsou stejné-není to povoleno? Zajímají tě recepty nebo statistický průměr,kdo,kde a kolikrát? Přijeď a uvidíš to potřetí dárečku:-D

dáreček

26. 1. 2010 15:30

Mám dotaz na autorku, ty tento recept vkládáš i na jiné weby? Nebo je to kopie? Není to nic proti ničemu, podpis je tam stejný, jen se ptám pro objasnění.;-);-)

katty

26. 1. 2010 15:01

Pivo jsem dala světlého Kozla- na pivo odborník nejsem,ale tuším, že to je 10. Prostě nám zbyl od oběda a bylo mi líto ho vylít:-))

Saimi

26. 1. 2010 14:56

moc pěkný

yanull yanull

26. 1. 2010 14:17

Katko, ten recept se mi zdá výborný a foto chlebíku o tom svědčí. Jen mám dotaz, zda je jedno, jaké použiji pivo. Do některých jídel se se nedoporučuje dávat např. plzeňské, které je sice kvalitní, ale jídlo prý po něm hořkne. Máš to vyzkoušené? A raději 10 nebo více stupňové? :-?Děkuji za odpověď.:-K

srettka

26. 1. 2010 13:40

to je panečku ale zajímavá myšlenka, to se muší ozkúšať;-)
akurát ho napěchuju do ošatky a šup s ním do trouby. nějak už se mi ten kvádřík v pečce pečený přejedl. jaj bochníček je bochníček a když vyjde kůrka..mmmňáám:-p
dávám :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 1. 2010 12:01

No, tak to je zas něco na vyzkoušení:-):yes:

sebena sebena

26. 1. 2010 11:42

Chléb vypadá opravdu skvěle, a věřím že i skvělé chutna, brzy určitě vyzkuším;-)

katty

26. 1. 2010 11:37

A kdyby jste věděli jak je dobrý a jak krásně voní:-))Lesk tomu dalo vajíčko, obvykle mašluji slanou vodou, ale pekla jsem záviny a zbylo vajíčko, tak jsem ho využila.

Bibinka Bibinka

26. 1. 2010 11:20

Katty, ten chlebík je tak zajímavý, že nutí k vyzkoušení;-)Máš ho moc hezkej a jak se blejská:-!Dávám ti bodíka:yes:

misza misza

26. 1. 2010 10:57

Pěkný chlebík. :-* Jak tak koukám na recepty z domácí pekárny, tak silně uvažuji, že si ji pořídím. A to co nejdříve. :-p

finneta

26. 1. 2010 08:22

znám, je moc dobrý. jen jsem nedávala pivo, ale vodu:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: chleba z chleba recepty z chleba peční chleba recepty na chleba v horkovzdušné troubě biskupský chleba domácí chléb pečený v troubě biskupský chléb chleba v horkovzdušné troubě pečení chleba v troubě zkušenosti chleba z pekarny biskupský chléb recept biskupský chlebíček z domácí pekárny horkovzdušná trouba na chleba chleba v plynové troubě chleba z domaci pekarny recept na chleba horkovdusne trubi na pečení chleba pečení chleba z chleba peční chleba v troubě hrkovydusna trouba chleba

Suroviny: pivo světlé, chléb, mouka hladká, cukr, sůl, kmín celý, ocet, olej olivový, droždí

TopRecepty.cz

Chleba z chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6X5L