Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík s vepřovým bokem a jablky

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

25. 1. 2010 14:55

Suroviny

Porce: 4 určitě:-)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 828 kJ / 2 827 kcal
Bílkoviny117,80 g
Tuky239,16 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 487 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy45,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Králíka jsem nepodlévala- hodně šťávy pustily jablka s vodou.

A pekla jsem dlouho, aby šlo maso pěkně od kosti, záleží na králíkovi a troubě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LLilaa LLilaa

2. 9. 2010 07:44

Phamko: všeho trochu, na fotkách vidíte, že v tom maso neplave. Opravdu trochu,pár lžic.

phamka

26. 8. 2010 19:12

mohu se zeptat ? kolik toho oleje a vody ?
a také musí se tam dávat to víno ? jestly musím tak bych potřebovala vědět i u toho kolik a jaké ?????:-?:-?:-?:-)):-)):-))

Dadula Dadula

18. 6. 2010 11:32

Dnes jdu vařit tento recept, tak se těším... snad se povede :-8

Bibinka Bibinka

25. 1. 2010 19:18

LLilaa, já už snad budu muset kvůli takovým receptům začít pěstovat:-DS jablkama je masíko výborné, tady dvojnásobně:-!Dávám ti bodíka:yes:

Věrka.

25. 1. 2010 18:41

Jabka jsou k masu ohromně dobrý. Nikdy jsem to nedělala. Až když dcera to jednou vyzkoušela, tak jsme si říkaly jakto, že jsme na to nepřišli dřív.

pipre pipre

25. 1. 2010 15:42

Super!!:yes:2.

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2010 15:06

Šmankote, se vůbec nedivím!:-)):yes: Jééé, mňam!!:-p Už je tady hotovka:-p

LLilaa LLilaa

25. 1. 2010 15:01

Jani, už jdu na to, už toho tedy moc v misce nezbylo:-) ale aspoň něco:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2010 15:00

Ještě by to chtělo foto hotového jídla na talíři. Každopádně zase jiná a hodně zajímavá příprava králíka:-). S bůčkem jsem ho už pekla, ale k tomu ta jablka, hmmm, to může být opravdu super:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík na jablkách pečený králík s jablky králík s vepřovým masem jak dlouho vařit králíka králík pečený s jablky vepřový bok na jablkách pečený králík na jablkách králík na česneku s jablky králík s vepřovým vepřový bok s jablky recept na králíka s vepřovým kralik peceny na jablkách kralík na jabkach jídla z králíka příprava králíka kralik s jablky a cibuli vepřový bok s kostí recept veprovi bok recept králík na na jablkách králik peceny s veprovym bokem

Suroviny: králík, bok vepřový, jablko, česnek, cibule, sůl, pepř, bobkový list, voda, olej, víno červené

TopRecepty.cz

Králík s vepřovým bokem a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QnwM