Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína ze sójového masa a Šmakouna

Hodnocení receptu je 4,9 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

29. 1. 2010 19:01

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie4 671 kJ / 1 116 kcal
Bílkoviny110,78 g
Tuky27,67 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 3,22 g
Sůl7,69 g
Sacharidy65,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro ty, co drží dietku, vynecháme hranolky :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

teodorka

23. 1. 2011 12:19

přidala jsem fotečky, moc dobré :)

Lucasinka Lucasinka

20. 7. 2010 19:32

Dovolila jsem si pridat fotecku a cinu mooc chvalim. Misto smakouna jsem dala kousky Quorn (houbova bilkovina) a dala jsem koreni Kashmiri Masala. Posilam bodik cislo 7 a podekovani za skvely receptik :-K

Lusinda79

4. 2. 2010 10:04

Radko fotím pouze ve stavu nouze(o žádný vizuální zážitek jsi tedy nepřišla).;-)

k.radulka k.radulka

4. 2. 2010 10:02

Lusindo a kde máme fotku! ;-)

Lusinda79

4. 2. 2010 09:42

Škoda, že nemůžu přidat ještě jeden bodík, včera všem mooooc chutnalo.:yes:

Lusinda79

3. 2. 2010 13:42

Radulko dnes se na Tvou čínu chystám, na šmakounovi jsem kdysi ujížděla, přejedl se a tak bude mít dnes(díky Tobě)šanci na reparát.:-D

k.radulka k.radulka

30. 1. 2010 16:13

Sojové maso nabobtná v ton nálevu ze sojovky samo jako houba a pak se osmaží na Woku s ostatnímy "masy".

ivulinka ivulinka

29. 1. 2010 22:29

Na takové číně bych si strašně ráda pochutnala, jen mi není jasné jestli soj. maso samo nabobtná a není ho nutné vařit? Tepelnou úpravou projde až ve woku?
Tato čína si jistojistě zaslouží bodíka:-):yes:

k.radulka k.radulka

29. 1. 2010 22:27

Holky žádnej strach pro masožrouty to udělejte bez škakiho a bez sójáků, enem z kuřecího:yes:

zizala zizala (moderátorka)

29. 1. 2010 21:59

Malá technická: všechny 3 "podobné recepty" mají s tímto společné pouze to sójové maso:-/

marunda marunda

29. 1. 2010 21:16

sojové maso mám ráda, dřív mi to nechutnalo, ale občas jsem ochutnala od manžela a zachutnalo mi. Šmakoun u nás asi není, to čtu dnes poprvé. Můžu dát sojové maso i dvouletému synovi? Asi jo, když vidím tu poslední fotku, jak mu chutná :yes:

Eliza Eliza

29. 1. 2010 20:55

Radulinko, sójové maso ani šmakouna nejíme (i když jsme to zkoušeli), ale Dany bumbrlíček je skvělý...:yes:

misza misza

29. 1. 2010 20:31

Skvělá kombinace:-p Samé dobroty:yes:

liliput7

29. 1. 2010 19:28

Děkuji moc,to opravdu neznám:-),snad by to šlo i bez šmakouna,už jen na ten pohled to vypadá chutně a sbíhají se mi sliny:-K

spagetka spagetka

29. 1. 2010 19:27

Radulko - zkopírováno z: http://slovnik.vareni.cz/smakoun/ a nechtělo se mi kopírovat stránku jako takovou:-8;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čína recept sojové maso recepty sojové maso recepty ze šmakouna recepty čína recept na čínu sojova čina cina recepty jak naložit sojové maso sojove maso recept recepty sojove maso příprava šmakouna sojové recepty recepty-čína šmakoun recepty recept sojové maso čína ze soji cina recepty na smakouna dietní recepty ze sojového masa

Suroviny: šmakoun, kostky sojové, prsa kuřecí, cibule, pórek, paprika čerstvá červená, mandle loupané, koření kari, víno bílé suché, omáčka sojová tmavá, solamyl, olej olivový, voda

TopRecepty.cz

Čína ze sójového masa a Šmakouna

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxwY