Srnčí guláš
Užijte si chuť divočiny přímo na talíři s tímto srnčím gulášem! Každá lžíce je jako okénko do přírody, plné intenzivních chutí. Jako přílohu doporučujeme houskový knedlík, rýži nebo chléb.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 639 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,35 g |
Tuky | 3,67 g |
Vláknina | 17,22 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 39,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdo přidává jalovec, já ne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2020 13:25
Recept se dá připravit i ze staršího srnce. Vaří se 2 hod. v tlačáku. Znovu jsem se k tomuto guláši vrátila je vynikající.
7. 1. 2020 10:51
Manžel je myslivec a většinou si připravuje recepty sám. Ale dnes jsem měla možnost uvařit srnčí guláš sama. Je vynikající.
27. 5. 2016 14:53
Vařim poprve srnci gulaš podle tohoto receptu a je moc skvělej.aj hajny mi ho pochvalil
10. 1. 2016 14:20
Moc světlí
9. 1. 2016 17:44
Chybí rajč. protlak nebo sladká sojovka aby ztmavnul či karamel.
A aby to bylo opravdu ze zvěřiny tak drobet jalovce, ale ten nějak nemusí být.
A aby to bylo opravdu ze zvěřiny tak drobet jalovce, ale ten nějak nemusí být.
24. 1. 2015 19:35
Nevím nevím jako srnčí guláš to nevypadá , vypadá to jako zelňačka . Nemá to barvu ani náhodou
23. 5. 2014 11:54
Kvalitní maso na srnčí guláš můžete zakoupit na eshopu firmy Windsor Enterprise s.r.o.
www.ceska-zverina.cz
www.ceska-zverina.cz
10. 1. 2013 20:39
Scipion: Tiež nevidím dôvod kaziť krásne srnčie bujónom, ale rada je jednoduchá, vynechaj ten bujón a je to. Ja tiež bujóny nepoužívam, jednoducho ich do jedla nedám, nemusíš hneď tak ostro. Nájsť sa tu dajú super jedlá.
7. 10. 2011 10:02
Přidám bujón... Proč sem píšete takové recepty? Člověk pak nemůže nic normálního najít!
14. 7. 2010 16:42
gulasek sem vyzkousela moooooc dobry dekiji za tip
22. 1. 2010 13:46
Jelení guláš jsem jedla. Je to snad kromě zajíce jediná divočina, se kterou jsem měla tu čest. Je vynikající a v tvé úpravě se mi moc líbí.
22. 1. 2010 13:18
22. 1. 2010 13:02
Anete, dala bych si, jen nevím, kde seženu to srnčí, nemám žádný zdroj-škoda. Tak ti alespoň dám 5.boda, ale zkoušet to nemohu
22. 1. 2010 12:05
Simčo, my taky!, yanull - někdy mýlí i fotka, jak je to nafocené.
Jinak srnčí máme moc rádi a taky máme kamaráda myslivce, který už 30 let odmítá cokoli střílet a dělaj to za něj kamarádi, neb jinak by se prý s ním žena rozvedla (ta je přímo závislačka na zvěřině a umí ji perfektně připravit.
Jo jalovec tam dávám a ještě rozmarýn .
Jinak srnčí máme moc rádi a taky máme kamaráda myslivce, který už 30 let odmítá cokoli střílet a dělaj to za něj kamarádi, neb jinak by se prý s ním žena rozvedla (ta je přímo závislačka na zvěřině a umí ji perfektně připravit.
Jo jalovec tam dávám a ještě rozmarýn .
22. 1. 2010 11:40
Yanull, můj otec už asi od 50let nestřílí, teď mu je 73 let a vždycky za něj střílí kamarádi a pak mu dají zvěřinu, on je myslivec, ale dobrák, tak to si jsou ti naši tatínkové podobní.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 9 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 16 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 6 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 7 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 7 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Srpnové výsevy ředkviček: Je tu opět čas, kdy se ředkvičkám daří, zalévání je ale nutností
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: srnčí guláš srnčí guláš recept recept na srnčí guláš jak připravit srnčí guláš srnčí recepty recepty na srnčí guláš gulas ze srnciho recept srnčí guláš recepty srnčí guláš guláš srnčí srnčí srnční guláš recepty srnčí srnčí plec recept srnčí plec recepty srnčí guláš recepty srnčí plec jak uvařit srnčí guláš srnčí plecko srnčíguláš
Suroviny: maso srnčí, cibule, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, bujón zeleninový, sůl, sádlo, mouka hladká, koření nové koření, pepř mletý
Srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81V5
22 názorů