Srnčí guláš
Užijte si chuť divočiny přímo na talíři s tímto srnčím gulášem! Každá lžíce je jako okénko do přírody, plné intenzivních chutí. Jako přílohu doporučujeme houskový knedlík, rýži nebo chléb.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 639 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,35 g |
Tuky | 3,67 g |
Vláknina | 17,22 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 39,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdo přidává jalovec, já ne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2010 10:32
Můj táta je také myslivec, ale "loví" takovým způsobem, že mladé kusy nechává dorůst a staré zase na chov, tudíž nestřílí téměř nic a na nějakou povolenku na odstřel, co myslivci mají, ho kolegové musí ještě upozornit
22. 1. 2010 10:15
srnčí to bych si taky nechala líbit.Takže bodík dávám,jdeme na myslivecký ples,tak třeba vyhrajeme nějakou zvěřinu.
22. 1. 2010 10:06
Nejspíš byl mladý, protože jsem ho nemusela ani dlouho vařit. Srnčí mi ani tak tmavé nepřijde, ale kančí maso je tmavé opravdu hodně.
22. 1. 2010 09:59
Tak to musel být Anetko nějaký mladý kus, protože zvěřina se mi zdá tmavější, dovolím si přiložit můj myslivecký guláš, jestli dovolíš
22. 1. 2010 09:45
super gulášek, já bych ho stopro "pomalila"
22. 1. 2010 09:35
Yanull,na fotkách je stoprocentně srnčí maso(mám tatínka myslivce) a jestli si můžeš všimnout, mám tam i kousek nepokrájeného hřbetu. Jinak dík za bodík.
22. 1. 2010 09:08
Anete, určitě dobrý gulášek, ale na těch fotkách zřejmě není srnčí maso, že? Nerada bych se mýlila, ale i ta barva hotového guláše tomu nasvědčuje. Guláše mám ráda, bodík pro tebe
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 5 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Právě bylo uvařeno:
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 minutami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 36 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 48 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 hodinou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 2 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: srnčí guláš srnčí guláš recept recept na srnčí guláš jak připravit srnčí guláš srnčí recepty recepty na srnčí guláš gulas ze srnciho recept srnčí guláš recepty srnčí guláš guláš srnčí srnčí srnční guláš recepty srnčí srnčí plec recept srnčí plec recepty srnčí guláš recepty srnčí plec jak uvařit srnčí guláš srnčí plecko srnčíguláš
Suroviny: maso srnčí, cibule, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, bujón zeleninový, sůl, sádlo, mouka hladká, koření nové koření, pepř mletý
Srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81V5
22 názorů