Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka v PH

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 270 min

270 min (270 min příprava)

21. 1. 2010 21:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 645 kJ / 632 kcal
Bílkoviny12,47 g
Tuky31,18 g
Vláknina26,71 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 352 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy64,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Drobek Drobek

1. 2. 2010 16:52

:-K Hurá, přibývá lidí co zkusili pomalý hrnec. Bude přibývat i receptů. My ho moc rádi, jídla české kuchyně jsou nejlepší až druhý nebo třetí den, tedy uleželá. Tenhle hrnec to zvládne za 8 hodin a s přípravou je míň práce. ;-)

bara.it bara.it

22. 1. 2010 11:20

Tak i ja s troskou do mlyna. Do PH jsem se zamilovala na "prvni ochutnani" a jsem rada, ze tu receptu na nej pribyva. Ale je pravda, kdo neochutna, neuveri.:yes:4:yes:

shineon

22. 1. 2010 10:40

Nedá mi to nenapsat své zkušenosti s PH. Taky mi nejdřív unikal smysl osmihodinového vaření masa a omáčky, ale kdo to nezkusí, neuvěří.
Vtip je přeci v tom, že do PH "nahážete" téměř všechno najednou, nastavíte stupeň a dobu vaření - a můžete jít třeba spát, nebo do práce, nebo ven s dětičkama.
Teda má too jednu podmínku, a to časovací zásuvku. Pokud se to naučíte, nastavíte si spuštění varu třeba ve 2 odpoledne a když dorazíte večer uhoněný z práce, máte uvařeno.
Já osobně pomalák miluju. A to natolik, když jsem si vlastní blbostí způsobila prasknutí nádoby, koupila jsem si jiný. Ono se sice v tom původním dál dá vařit, tak ten druhý je ve skříni, ale mít víc místa, užila bych oba.
Závěrem:
Vaření v PH je úsporné co do energie, mnohem méně se podlévá, daleko míň koření a solí a v pohodě se v něm dá dělat skvělé jídlo bez tuků.
Preferuji ten způsob, že do něj nahážu vše potřebné a dál se o to skoro nemusím starat. Nanejvýš kouknu po několika hodinách, jestli není třeba promíchat a tak. :yes:
Ještě - pokud jde o vývary z masa (polévky), nemá PH konkurenci

Irrena Irrena

22. 1. 2010 09:37

I já se musím přidat se svými zkušenostmi k Marisce.PH mám teprve 14 dní, byla jsem také vždy skeptická,ale teď musím říct že jídlo má opravdu daleko lepší chuť:-p, např.když jsem vařila hovězí polévku vždy jsem musela při vaření v obyčejném hrnci přidat nějaký bujón, v tomto hrnci nikoliv.:-pOpravdu jsem ráda že mně děvčata přes TOPky přesvědčila.:-))

maris maris

22. 1. 2010 09:30

Jaruško, spagi - než jsme měla PH, tak bych řekla totéž - proč vařit polévku čtyři hodiny :-O, ale teď, již po zkušenostech vím, že polévka je daleko lepší. Zkoušela jsem zeleninový vývar se stejným množstvím zeleniny, jak jsem byla zvyklá v normálním hrnci a výsledek se nedal srovnat. Z PH jsou chutě daleko intenzivnější. Paradoxně - i když vaří několik hodin - tak šetří čas, protože se nemusí vůbec hlídat, může se jít třeba na procházku a po návratu je uvařeno a to s hrncem na sporáku nejde. ;-):-) Tím tady nechci říct, že jsem na sporáku přestala vařit, ale PH používám často.:-K

Khase

22. 1. 2010 00:22

Mám PH skoro měsíc a zkouším všechno co se v tom dá vařit,je pravda že maso a omáčky jsou hlavním důvodem proč jsem si PH koupila,v přiložené kuchařce ale jsou i recepty na polévky tak proč to nevyzkoušet;-),a zrovna u té mojí bramboračky se mi líbí,že nemusím vařit krupky vedle a hlídat je a i bych řekla,že jsou ty polévky i chutnější,dělala jsem tedy zatím jenom hovězí polévky(ty jsou mimochodem daleko lepší než v normálním hrnci) a tuto.

spagetka spagetka

21. 1. 2010 22:48

No mně na tohle PH asi teda taky ne.... chápu ho u masa....

zizala zizala (moderátorka)

21. 1. 2010 22:40

Já pořád asi nechápu systém PH. Teda chápu ho u masa, které trvá dlouho než je měkké. Ale vařit v něm polívku 4 !! hodiny, když ji můžu mít během hodiny na stole se vším všudy...pomocníci v kuchyni by měli šetřit čas...nebo ne?

Aneta Aneta

21. 1. 2010 22:15

To mě se recept líbí.Je dobře mít plno jiných variant, jak se dá uvařit bramboračka a nebo jiné polévky.:-)

mamkapavla mamkapavla

21. 1. 2010 21:53

já si bramboračku představuji trochu jinak. :-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Tématické fráze: bramboračka v pomalém hrnci recepty v ph bramboracka v ph bílá bramboračka bramboracka z hlivy too recepty bramborová polévka v pomalém hrnci maďarská bramboračka bramboračka z pomalého hrnce vaření v ph polévky v ph bramboračka z hlívy ústřičné bramboračka pomalý hrnec jak dlouho varit susene houby bramborová polévka z pomalého hrnce jak dlouho se vaří hlíva ústřičná jak dloho se vaří kroupy bramboracka bramboračka v v pomalém hrnci nej bramboracka

Suroviny: brambory, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, kroupy, majoránka, pepř, sůl, kmín celý, sádlo, jíška, houby sušené, voda

TopRecepty.cz

Bramboračka v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1WLo