Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře neskutečně dobré

Jednoduchý a lahodný, takový bude oběd podle tohoto receptu. Brambory budou díky smetaně vláčné a krémové, zatímco kůže na kuřeti do křupava vypečená a masíčko šťavnaté. Přidat můžete i čerstvé bylinky a celá rodina si pochutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (183×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 110 min

120 min (10 min příprava + 110 min tepelná úprava)

24. 1. 2010 14:15

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marcela

2. 4. 2016 00:59

jarda Kadic: Já používám 30% smetanu ke šlehání nebo o tučnější ,stačí mě jedna a tuk není zapotřebí.

Ladislava

31. 3. 2016 15:07

a na kolik se peče takové skvělé kuře?

Pamella

7. 3. 2016 02:56

a dávám cibuli i pórek , posypu sýrem a pak teprv zaleju smetanou.Jako koření použiju ještě medvědí česnek,houbový kečup doma dělaný,troška oleje medvědího,sůl a koření co mě ještě napadne + lžíci vody aby se to lépe rozetíralo. To vše smíchám a potírám kuřecí díly.
Mám doma spousty koření na kuřata a tak to střídám. Ale vždy to je mnamka :-D

Pamella

7. 3. 2016 02:39

Je to výborné. Já do toho dávám ještě houby (žampiony čerstvé či sterilované) a na povrchu posypu strouhaným sýrem.:yes:

Mojmír Skupina

28. 2. 2016 12:25

kolik stupňu???dikes:-))

savlinka savlinka

6. 12. 2015 16:48

Vladimír Bazika:nevařím je;-)

Vladimír Bazika

6. 12. 2015 10:08

Mohu se zeptat, brambory se před vložením do pekáče musí uvařit, nebo ne??? :-p

zizala zizala (moderátorka)

5. 12. 2015 17:20

jarda Kadic: Jen jsem chtěla poradit, že přidávat olej nebo máslo není nezbytně nutné, nic víc :-K

jarda Kadic jarda Kadic

5. 12. 2015 16:26

zizala: no, možná,kdyby se použila 30% smetana,že by zapotřebí tuku nebyl;-)

zizala zizala (moderátorka)

5. 12. 2015 16:02

misa: Já bych pekáček nevymazávala ničím. Kuře v sobě nějaký tuk má a nalijí se tam 2! smetany ;-)

jarda Kadic jarda Kadic

5. 12. 2015 15:10

misa: podle mne můžeš dát i olej,ale nebude to tak jemné.Já tedy dělal něco podobného-a taky s olejem

misa

5. 12. 2015 14:25

Nemám máslo mužů dat olej

Milan

30. 11. 2015 18:47

Na kolik stupnu pečeme ? Dekuji moc :yes:

Dana

28. 11. 2015 10:51

ja davam pod zemiaky ešte kyslu kapustu a je to super :)

jan.alois jan.alois

7. 10. 2015 11:13

Já ještě přidávám rajčata,papriky a cuketu, a pokud jsou brambory nakrájené tak stačí na čtvrtky kuřete tři čtvrtě hodiny. Když se peče déle tak je maso přepečené a odpadává od kosti . Nasypané maso není na talíři hezké. Jinak recept je skvělý.
:yes:

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty z kuřete dobré recepty dobré kuře recept na dobré kuře dobrý recept na kuře jak upéct dobré kuře kure recept dobre kure recepty recepty kuře kuře na soli jak se to dělá kuře recepty kuře jak upéct kůře recepty na kuře dobré recepty kuře jak udelat dobre kure recept na kuře výborné kuře recepty na dobré kuře recept kuře

Suroviny: stehno kuřecí, smetana na vaření, brambory, sůl, kmín mletý, cibule, máslo

TopRecepty.cz

Kuře neskutečně dobré

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZgZ