Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nehnětený chleba "by voko"

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 1. 2010 19:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie18 695 kJ / 4 468 kcal
Bílkoviny133,75 g
Tuky22,65 g
Vláknina64,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,02 g
Sůl15,00 g
Sacharidy899,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Volně založeno na principu receptu na Chleba bez hnětení ala NYTimes na mamincinyrecepty.cz.

Přidáním prášku do pečiva získáme super nadýchanost, a na povrchu je chleba výborně křupavý. Vynikající pochoutka pro všechny chleboholiky. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 11. 2011 13:40

No toto, to musím zkusit:-p

Zdeněk

8. 11. 2011 12:54

Zkusil jsem upéct nehnětený chleba podle pana Cuketky a můžu říct,že je to pro pekaře laika nejlepší způsob samozásobení výborným chlebíkem.První chleba pouze z pšeničné chlebové pouky a druhý už kmínový s žitnou moukou.Recept jsem použil ten,co je uveden na hrnky a chleba mě vyšel v přepočtu ve výsledné váze 900 gr. na cca 8,50 Kč.Jen se musí dodržet výrobní postup a péct zásadně k nádobě,já použil starší smaltovaný kastrol s poklicí.Škoda že zde nemůžu přidat fotky chlebů,že jsou již na pohled super.Tak přeji úspěch všem,kdo to zkusí;-)

marek

6. 4. 2011 07:06

je to dupne:-p

LidaD

16. 2. 2010 23:45

Petro, jsem rada, ze chutna. Odpovidala jsem ti na vzkaz, ale bohuzel az pozde... Tak promin, casovy posun 6 hodin... Kazdopadne jsem si myslela, ze se ve forme prichyti, pokud nebyla vymazana... Jestli se ti to priste povede s tim pecicim papirem, dej vedet. Zdravi, Lida

marunda marunda

16. 2. 2010 14:58

tak jsem si včera večer zadělala a dnes ráno pekla. Ale napadlo mě, že konzistenci těsta dám do skleněné zapékací formy a že ho v tý fomě i ráno upeču. Nikam jsem ho nevyklopila a ani nic nevymazávala. Upekl se hezky, ale nešel ven s formy, strany odkrojit šly, ale spodek ne, nakonec se mi to povedlo. Příště ho buď vyklopím do vymazané formy, jak píšeš, nebo ho dám do stejné formy kynout, ale už s pečícím papírem. Bála jsem se, že když ho vyklopím, tak mi klesne. Jinak je vynikající. Krásně voní a ta kůrka mňam. Veliký pory ani nemá. Poslala jsme Ti i foto, jestli neva. Mám další recept do sbírky. Moc díky :-)

LidaD

23. 1. 2010 22:52

Diky za komentare a vsem preji hezky zbytek vecera (a at vas moc nehoni mlsna - jako mne). :)

thomassinno thomassinno

23. 1. 2010 20:19

Tento chlebík taky stojí za vyzkoušení :-) :yes: +4

spagetka spagetka

23. 1. 2010 20:17

hm líbí ;-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2010 20:16

:-)):-D já se směju, jak blázen "by voko" mne docela pobavilo:-)) Nicméně, to musí být super chleba, soudím podle kůrky;-):yes:

Bibinka Bibinka

23. 1. 2010 19:22

LídoD, tak tenhle chleba je docela výzva k upečení:-! a jestli bude křupavoučkej, jéééé, to bude dobrota:-pDávám ti bodíka:yes:

LidaD

23. 1. 2010 19:15

Děkuji. Princip je podobný jako na chleba s křupavou kůrkou, který vložila paní Hella, tak doufám, že se nebude zlobit... Dobrou chuť, chleba je opravdu moc dobrý.

Irrena Irrena

23. 1. 2010 19:11

Tento chlebík také nemusí být špatný:-p, dávám do oblíbených a určitě vyzkouším,bodíka posílám předem:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chleba z prášku do pečiva nehnětený domácí chléb nehnětený domácí chléb recept chleba s práškem do pečiva domácí chleba nehnětený chleb z prasku do peciva domaci chleb nehneteny domácí chléb s práškem do pečiva domácí chleba s práškem do pečiva chléb s práškem do pečiva domácí nehnětený chléb domácí chléb z prasku do pečiva domaci nehneteny chleba chleba od cuketky domácí chleba z prášku do pečiva chleb v prasku nehnětený chlebík recept na chleba s práškem do pečiva chléb prášek do pečiva nehnětený domácí chléb pana cuketky

Suroviny: mouka hladká, mouka žitná, pečivo, droždí, sůl, kmín celý, voda

TopRecepty.cz

Nehnětený chleba "by voko"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYLE