Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 1. 2010 16:57

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 514 kJ / 1 557 kcal
Bílkoviny119,36 g
Tuky92,92 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 622 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy57,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lusinda79

23. 1. 2010 19:31

ˇJj, dám jí šanci holce nezbedné.Spagi díky-už jsem měla depku, že neumím vařit, ale ta moje byla jako žvejka.Ohlídám datum(v tom myslím chyba nebyla)a ulomím klobouček.Díky moc za rady:-K

spagetka spagetka

23. 1. 2010 19:25

Lusí - Bibinka a Mirka ti odpověděly správně - já hlívu používám taky pravidelně a jednou jsem si z Kaufu přinesla hlívu, vlastní jsem neměla no a dopadlo to, jak píšeš ty. Mrkla jsem na do bu použití a bylo to jasný - 3 dny po!!!! a stačilo, od té doby, jednak mě musí zásobovat muž :-D:-D a jednak si z obchodů hlídám dobu použití!!!!
Normální a zdravá houba (jakákoli, nejen hlíva) po dušení apod nesmí být tvrdá, to je nesmysl, navíc kontroluj, jak píše Mirka!!! Vše jinak je na reklamaci!!Nesměj ji mít ve skladu půl roku (teď úmyslně přeháním :-D:-D)

mirca75 mirca75

23. 1. 2010 19:23

Lusindo,taky mě napadlo,že jsi narazila na nějakou hlívovou stařenku:-(.Správně by čerstvá hlíva neměla být jako hužva,ale měla by jít krásně zlomit při sebemenším ohybu "kloboučku";-).

Lusinda79

23. 1. 2010 19:19

Tak já jí dám ještě šanci, chci ji začít používat, protože má protirakovinové látky.

Bibinka Bibinka

23. 1. 2010 19:16

Lusi, mohla být ta hlíva nějaká starší, nebo povadlá. Já jí používám léta a často a ještě jsem se s tím, že by byla tvrdá nesetkala-naopak, dušená je úplně supr.;-)

Lusinda79

23. 1. 2010 19:06

Já jsem ji kdysi dusila s hovězím a přišla mi jako guma-od té doby dám na vlastní sběr;-)Vím, že ji všichni chválíte, nemohla jsem mít nějaký blbý:-Dexemplář?

mirca75 mirca75

23. 1. 2010 19:03

Lusindo:-) hlíva a tvrdá:-O.Musím říct,že jí do pokrmu používám docela často;-) a ještě nikdy se mi být tvrdá nezdála:-O.

Lusinda79

23. 1. 2010 19:01

Tome i hlíva?Já se jí bojím, přijde mi i po dušení tvrdá.

thomassinno thomassinno

23. 1. 2010 18:58

Maris - mražené nebo čerstvé houby jsou ideální ... myslím, že by se hodily i žampiony, a moc dobrá by byla i hlíva ...:-)
Jinak díky holky, vaše kometáře a bodíky moc potěšily :-K

maris maris

23. 1. 2010 18:56

Tomáši , vypadá to skvěle, ještě mám v mrazáku houby, tak bych je asi dala místo těch sušených, abych je zpracovala,to by šlo, ne ? Tobě posílám +:yes::-)

michsamant michsamant

23. 1. 2010 18:46

aha,dakujem,prvykrat pocujem..inak recept vyzera na foto celkom na zamlsanie :yes:

maris maris

23. 1. 2010 18:42

Jejda - Lusinda byla rychlejší:-D

maris maris

23. 1. 2010 18:41

michsamant michsamant

23. 1. 2010 18:38

co je to koreni adzika??

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapecene rybí filé recepty zapecene brambory s rybou filé na houbách filé zapečené rybí filé na houbách zapečené rybí filé zapečené rybí file recept zapekane rybi file zapečené rybí filé v alobalu zapékané brambory s rybou recept zapékané rybí filé zapečené filé v alobalu recept zapečená ryba s bramborama zapékané filé s bramborem zapečené filé s bramborama zapečené rybý filé recept zapecena ryba zapečené ryby rybí filé zapečené zapečená ryba

Suroviny: filet rybí, smetana ke šlehání, brambory, sůl, pepř, kmín celý, zázvor mletý, koření adžika, koření houbová variace, houby sušené, vejce

TopRecepty.cz

Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ROz0