Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborný piškotový korpus na dorty

Piškotové korpusy jsou základem mnoha dortů. Tento výborný recept na korpus je jednoduchý, spolehlivý a zvládnou ho i ti, kteří nemají velké zkušenosti s pečením. Z takového dortu budou mít radost všichni obdarovaní.

Hodnocení receptu je 5,0 (59×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 35 min

60 min (25 min příprava + 35 min tepelná úprava)

11. 1. 2010 09:58

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie12 240 kJ / 2 925 kcal
Bílkoviny54,72 g
Tuky142,24 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 463 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy353,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělala jsem z tohoto korpusu dorty. Náplň byla od Dr. Oetkera (bez másla), na korpus jsem přidala marmeládu a marcipánové růžičky (ty jsem koupila).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sarotina Sarotina

14. 4. 2011 08:06

Korpus je fakt skvělý:-K

barbora

31. 3. 2011 17:52

korpus i rada vyborna korpus by byl nadherny ale mam rychle dite a nez stihl vychladnout tak malej do nej dloubnul a korpus trochu spadl ale jinak i ta rada s pootevrenou troubou je dobra:yes:

miska

30. 3. 2011 10:39

super:-8

Janka

15. 11. 2010 14:56

Oli dekuju, urcite vyzkousim :)

olina16

11. 11. 2010 12:08

Janko, zkus po vložení dortu do trouby strčit do dvířek např. vařečku, aby tam zůstala malá mezera - tak na 2-3 minuty.Pak teprve troubu zavři. Korpus pomaleji vyběhne a pak "nepadá". A teplota pečení by neměla být moc vysoká, tak 15O-160 stupňů.

janka

11. 11. 2010 11:29

zdravím :-) dělám piškotové dorty už dlouho, ale stále mám jeden problém-ač ušlehám sníh sebetužší a dort se krásně zvedne na celou výšku formy, tak po chvíli chladnutí \"spadne\" vic jak o polovinu :-( máte pro mně někdo radu, prosím?

mamkapavla mamkapavla

30. 10. 2010 14:37

Lucinecka121: asi ano, ale neboj chybama se člověk učí, kdyby si viděla jak jse ze začátku pekla no tak to by ses nasmála:-D:-K

Lucinecka121

29. 10. 2010 16:29

Dneska jsem pekla tento korpus a vypadá úžasně, akorát ho mám nižší, asi jsem málo vyšlehala sníh:-( Ale už se na něj těším :-p:yes:

marunda marunda

15. 9. 2010 17:27

jé Pavli, zkusím udělat. Když teď peču, tak ať mám i jiný korpus. Ale také hezky zdobíš!:yes:

mamkapavla mamkapavla

1. 7. 2010 23:04

Dělám v klasickém rozměru

Jenny

27. 6. 2010 21:09

dělám podobně...:yes:+8:yes:

zuzule1

16. 6. 2010 14:34

Ahoj chtěla bych zkusit tenhle dort ale nevím jakou formu si měla. Myslíš klasický průměr co se dělá? mám strach aby nebyl moc nízký. díky za info Zuzka:-p

Betty

6. 4. 2010 07:58

Ahojky, recept jsem zkusila a už nebudu dělat jiný. Tento je parádní. Děkuji;-)

tejaja tejaja

11. 1. 2010 22:23

no, vybušná, môže byť...:-D

vybusna vybusna

11. 1. 2010 17:36

no tejaja ale tu ide aj olej..kam ide olej, tak tam prisypnem aj ja prasok do peciva

1 6 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: piškotový dort piškot na dort nejlepší dortový korpus těsto na dortový korpus piškotový dort recept recept na piskotovy dort korpus korpus recept recept na korpus piškotové těsto dort nejlepsi piskot na dort jednoduchý korpus na dort recept na dort piskotovy dortový korpus hrnickovy hrnkový recept na dortový korpus testo na dort piškot na dort recept piškotové dorty nejlepší recept na dortový korpus výborné krémy do dortů

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, vejce, voda, prášek do pečiva, máslo, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Výborný piškotový korpus na dorty

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lxl6