Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pštrosí steak ve slaninovém kabátku

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

10. 1. 2010 20:42

Suroviny

Porce: 4

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj masa:

Vánoční trhy na BVV Brno – stánek fy. Pštrosí farma Doubravice nad Svitavou

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Helča

22. 11. 2013 15:33

Jelikož se pštrosí maso jen tak sehnat nedá, chápu, že tu není téměř žádné hodnocení, jestli to opravdu chutnalo nebo ne. Jsem z této úpravy pštrosího masa lehce zklamaná. Maso bylo tužší, než by steak měl být, jinak se to celkem dalo :-)

Ondra

11. 8. 2012 12:02

Vzhledem k tomu ze mám doma cca 42kg v mrazáku tak za tento tento recept jsem hodně vďečný. Pštrosi jsme měli 3 už máme jen 2 a dokonce nám začly snášet i vajíčka :-)

michsamant michsamant

12. 4. 2010 15:05

:yes:

yanull yanull

11. 1. 2010 00:49

Pštrosí steak jsem neměla ještě možnost ochutnat, když o něm slyším,, vždy si vzpomenu na film Dědictví :-), ale to jídlo musí být famózní. Dávám bodík.:yes: Někde jsem četla, že chov pštrosů je docela výnosný, protože z něj se zpracuje naprosto vše, od masa, přes kůži, až po žádané peří. Ale doma bych ho nechtěla;-):-D

spagetka spagetka

10. 1. 2010 21:51

Já tady u nás někde pštrosí masíčko viděla, ale nevím kde..., každopádně :-p:yes:

Bibinka Bibinka

10. 1. 2010 21:39

Musí to být výborný, jen bych musela ty pštrosy sama pěstovat:-Dtady nejsou široko, daleko. Bodíka však dávám, je to delikatesa:yes:

Colombo65 Colombo65

10. 1. 2010 21:18

... jak říká můj stréc z Vracova "tož kurňa, nekůřím, tož si možu kůpit neco dobrého" !!!;-);-);-)

pipre pipre

10. 1. 2010 21:08

Věřím, že to je výborné, slyšela jsem už o tom od známých...ale ta cena by mne asi odradila...jinak samozřejmě bodík a to i za krásné fotky:yes:+3.

BILKOVAI BILKOVAI

10. 1. 2010 21:02

Pštrosí maso jsme kdysi dělali na zahradním grilu a bylo to velice výborné. Je to chutné maso, které mně připomíná trošičku kousek z vepřového a kousek z hovězího masa. Delikatesa:-p:-p:-p Dávám bod, protože to musí být výborné jídlo.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 1. 2010 20:44

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pštrosí maso pštrosí maso recepty pštros recept pštros recepty recepty z pštrosího masa příprava pštrosího masa pštrosí maso recept recepty pstrosi maso pštrosí recepty úprava pštrosího masa pstrosi maso na grilu pstrosi farma doubravice recept pštrosí maso recepty na pštrosa steak z pštrosího masa recepty z pštrosa recept pštros recepty na pštrosí maso pstrosí farma pštrosí maso uprava

Suroviny: maso pštrosí, slanina uzená, olej olivový,

TopRecepty.cz

Pštrosí steak ve slaninovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81no