Dušené zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 682 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,34 g |
Tuky | 0,48 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2012 15:19
Do zelí česnek nedávám,tak jsem chtěla vyzkoušet,co na to budou říkat chuťové buňkyŘíkaly ano a já posílám další bodík za příjemnou česnekovou chuť+fotoZelí jsem dusila pouze 20minut
13. 2. 2011 12:31
tak toto je zelíčko, které dělám také.ale když dám zkaramelizovat cukr,tak potom pridám lžíci octu.mícham a pak zelí osolené a okmínované.mírně podlévám a dusím do měkka.prostě ,když tam neni špek,tak to neni ono.
22. 3. 2010 18:17
+4
20. 2. 2010 18:09
dakujem pekne
20. 2. 2010 18:07
tu je ten dlžný bodík.
3. 2. 2010 01:10
Dle mého- barbarství, leč dnes to po mně žádá partner. Aspoń zhubnu v předtihu.....A zase budu něžná víla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 18 minutami
Křupavé brambory
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 4 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 21 minutami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 26 minutami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 3 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 3 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 12 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 14 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Cmunda po Kaplicku: Jihočeský bramborák s uzeným je voňavá, křupavá a šťavnatá dobrota, kterou připravíte za chvilku
Další recepty
Tématické fráze: kapustove zeli dušená kapusta recept dušená kapusta kapusta jako příloha kapustove zeli recept dušená kapusta jako příloha zelí z kapusty kapusta recepty kapusta hlávková kapusta dušená kapusta jako zeli kapusta dušená recept na kapustové zelí dušená kapusta recepty zelí s kapusty kapusta zeli recepty z kapusty kapustové zelí recepty recept dušená kapusta kapusta dušená recepty
Suroviny: olej, římský kmín mletý, zelí, cibule červená, česnek, cukr krystal, sůl, paprika sušená sladká, koření černé mleté
Dušené zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L7p4
6 názorů