Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová kýta á la zvěřina v PH

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 1. 2010 10:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 240 kJ / 2 208 kcal
Bílkoviny181,03 g
Tuky137,47 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,05 g
Sacharidy29,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má kameninovou nádobu, restuje přimo v ní.

Kdo nevlastní PH, může připravit klasickým způsobem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

29. 10. 2020 18:41

maris: Se skvělými recepty je snadné být skvělou kuchařkou. :-K Já vlastní recepty moc nevymýšlím, spíš zkouším, co mě zaujme, a obměňuju.

maris maris

29. 10. 2020 12:16

Dajda: moc děkuji, vím, že jsi skvělá kuchařka, tak mě to od Tebe obzvlášť těší;-):-K

Dajda Dajda

29. 10. 2020 10:05

Super úprava vepřového masa :-! Moc ráda vařím maso na červeném víně (hovězí, zveřinu, králíka) nebo na smetaně, ale víno a smetanu dohromady jsem ještě nězkoušela, tak mě to lákalo. Nemám pomalý hrnec, ale klasika - běžný pekáč s poklicí a trouba na 150 stupňů - udělaly taky své. Přidala jsem kolečka citrónu i s kůrou, jak jsem zvyklá, a zahustila tak, jak jsem zvyklá: po vyndání masa vyvařím tekutinu na minimum, zasypu 2 lžícemi mouky, kterou zasmažím, jak to jde. Pak přidám trošku vody, povařím, vyndám koření a rozmixuju - pak přiliju smetanu a ještě krátce provařím. Odleželé do druhého dne nemělo chybu - strávníci nechtěli věřit, že jedí "obyčejné" vepřové (měla jsem libové plecko). Myslím, že to udělalao to odležení okořeněného syrového masa a červené víno od začátku pečení. :yes::yes::yes:

Habina

19. 1. 2019 18:07

:-)

ratataj

10. 3. 2018 12:41

maris:

maris maris

11. 1. 2018 11:13

harry: zřejmě nechápeš víc věcí, ale ujišťuji Tě, že může;-):-)

harry

11. 1. 2018 11:04

....jak může kuchař-ka zahušťovat moukou ve vodě???nechápu....

maris maris

6. 11. 2016 15:44

pazderka83: děkuju, mám radost, že jste byli spokojení:-)

pazderka83

6. 11. 2016 15:35

Dělala jsem rovnou z dvojité dávky, místo šípkového džemu jsem dala 2 lžíce brusinek a nakonec jen cca 50ml smetany, 200ml mi přišlo moc. Všichni jsme si pochutnali :yes: Pomalý hrnec nevlastním, tak jsem dělala v hrnci.

Alena

9. 3. 2016 10:57

Tiez neviem, co je PH, ale niekde si to najdem, je to vlastnesvieckova na smotane? ale z bravcoveho masa, ked sa rozmixuje zelenina, moze sa to uvarit aj bez muky.https://www.toprecepty.cz/recept/9407-veprova-kyta...

maris maris

13. 2. 2016 15:49

blaba1: děkuju, jj - je to divoká svíčková:-)) Moc děkuju za krásnou fotku:-)

blaba1

13. 2. 2016 13:19

Dělal jsem a je to dobré :) taková divoká svíčková :D

maris maris

15. 2. 2015 13:42

aknel1: moc děkuji;-):-)

aknel1

15. 2. 2015 13:08

První recept, který jsem dělala v PH. Velmi dobré, děkuji

maris maris

31. 1. 2015 14:37

Radka: moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že jste si pochutnali:-);-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta recepty zvěřina recepty vepřová kýta recepty zverina recept vepřová kýta recepty ze zvěřiny vepřová kýta recept recepty z veprove kyty vepřová kýta v pomalém hrnci vepřová kýta na zelenine vepřová kýta na kořenové zelenině veprova kyta pomaly hrnec recept zvěřina recepty vepřová kýta top recepty zvěřina zverinove recepty recepty-zvěřina hovězí ala zvěřina vepřévá kýta top recepty ze zvěřiny

Suroviny: kýta vepřová, mrkev, celer, petržel, cibule, slanina, víno červené, smetana, koření na divočinu, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, tymián, jalovec, džem šípkový, mouka hladká, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová kýta á la zvěřina v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XL9W