Česnekový chleba se sýrem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 841 kJ / 2 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,85 g |
Tuky | 16,10 g |
Vláknina | 41,55 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 5,18 g |
Sůl | 12,72 g |
Sacharidy | 449,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chlebík je vysoký, lehký a voní po taveném sýru a česneku....
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2013 21:40
Veronika.Hrozna:souhlasím s Cathleen. Z Lídlu je opravdu vynikající a za pár kaček. Vřele doporučuji!
5. 1. 2013 21:11
Veronika.Hrozna: Verco, abych rekla pravdu, tak nevim - mam 3 a uz si nepamatuju, ve ktere jsem pekla tenhle
Ale jestli doopravdy premyslis o koupi, doporucovala bych Bifinett (z Lidlu, kazdy rok zjara ji maji v akci, jindy v nabidce neni) nebo pak nekterou Etu...
Ale jestli doopravdy premyslis o koupi, doporucovala bych Bifinett (z Lidlu, kazdy rok zjara ji maji v akci, jindy v nabidce neni) nebo pak nekterou Etu...
5. 1. 2013 20:52
Která pekárna peče tak kraásný chlebík ? Chystám se nějakou koupit!
27. 6. 2012 19:20
cathleen:Děkuji za radu, určitě vyzkouším
27. 6. 2012 13:58
bystrouska: jsem ráda, Vlaďko, že chleba chutnal.
Střed bochníku se propadá, je-li v receptu příliš mnoho vody nebo droždí. Takže jestli jsi všechno navážila a odměřila správně, může to být třeba i tím, že máš řidší kvásek (= více přidané vody do těsta).
Zkus dát příště jen 330 ml (g) vody a sniž i dávku droždí - místo 14 dej jen 10 g. Mělo by to vyjít
Střed bochníku se propadá, je-li v receptu příliš mnoho vody nebo droždí. Takže jestli jsi všechno navážila a odměřila správně, může to být třeba i tím, že máš řidší kvásek (= více přidané vody do těsta).
Zkus dát příště jen 330 ml (g) vody a sniž i dávku droždí - místo 14 dej jen 10 g. Mělo by to vyjít
27. 6. 2012 09:19
Milá Cathleen Tvůj chleba byl vynikající, ostatně jako vždy , jen se mi propadl a nevím proč Ale určitě jsem ho nepekla naposled Dávám bod a přidala jsem fotku svého propadlého chlebíku.
22. 3. 2011 14:20
Receptík na něj je tady http://www.toprecepty.cz/recept/6809-zitny-kvasek/
22. 3. 2011 14:13
Chleba vypadá moc dobře prosím kde vemu žitný kvásek?Jsem nováček v pečení mám domácí pekárnu a zatím zkouším něco lehčího.
10. 1. 2010 20:23
Ivi, pekla jsem dnes tvůj chlebík v římském hrnci, je výborný. Dala jsem malinko více kvásku a proto jsem musela přidat o trošku více mouky. Nedělala jsem bochník, ale těsto rozprostřela do mírně olejem vymazaného římského hrnce. Po vykynutí jsem potřela mlékem a posypala sezamem. Přiklopila víkem a v troubě byl celkově hodinku a 10 minut. Je opravdu moc dobrý +
10. 1. 2010 11:41
Cathleen. Zase super. Doprčic já se hernajs musím konečně taky dát do toho kvásku. +bodík. Václav
10. 1. 2010 09:24
Ajulko, malý, ale důležitý rozdíl v dělání chlebíka ručně a v pekošce přece jen vidím....chleby pečené v troubě jsou přece jen trochu chutnější, podobné těm, co kupujem v obchodě.
Ale pečka ti je umíchá i upeče sama a můžeš v ní použít i recepty, které nabídnou trochu řidší těsto - při pečení je podrží forma a chlebíky jsou pak nadýchanější a lehčí. Pokud bys chtěla dělat tento chleba z řidšího těsta v troubě, musíš buď přidat mouku (a chleba už nebude tak nadýchaný) nebo ho v troubě upéct v nějaké vymazané formě.
Ale pečka ti je umíchá i upeče sama a můžeš v ní použít i recepty, které nabídnou trochu řidší těsto - při pečení je podrží forma a chlebíky jsou pak nadýchanější a lehčí. Pokud bys chtěla dělat tento chleba z řidšího těsta v troubě, musíš buď přidat mouku (a chleba už nebude tak nadýchaný) nebo ho v troubě upéct v nějaké vymazané formě.
9. 1. 2010 19:30
Cathleen - už dělám nový kvásek - potřeboval obnovu - byl nějaký Jistě vyzkouším
9. 1. 2010 19:18
Ten musí krásně vonět +
9. 1. 2010 18:41
Ten je moc pěkný
9. 1. 2010 17:23
dekuji za odpoved.No ja jsem toho nazou-Zlate Ceske Rucicky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 26 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 49 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 53 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: česnekový chleba česnekový chléb česnekový chléb z domácí pekárny domácí chléb se sýrem domácí chleba se sýrem česnekový chleba recept česnekový chléb domácí pekárna česnekovy chleba z domácí pekárny chléb se sýrem chleba se sýrem domácí česnekový chleba česnekový chléb z pekárny peceny chleba se syrem domácí česnekový chléb recept na česnekový chleba chleb se syrem z domaci pekarny cesnekovej chleba česnekovy chleba do domaci pekarny chléb česnekový domácí pekárna česnekový chleba
Suroviny: voda, česnek, sýr tavený, sůl, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká, kvas žitný, droždí, olej, cukr, semínka sezamová
Česnekový chleba se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo4W
20 názorů