Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Wok - smažené česnekové hovězí se sezamem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

7. 1. 2010 20:27

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 322 kJ / 1 033 kcal
Bílkoviny115,35 g
Tuky48,92 g
Vláknina5,89 g
Cholesterol 212 mg
Sodík 4,65 g
Sůl10,98 g
Sacharidy22,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

zdroj/ Kniznica sefkuchara

pred koncom opekania som pridala par kvapiek horucej vody...pripadalo mi to trosku suche.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenda1 Jenda1

9. 1. 2010 17:38

To vypadá hodně dobře:-p:-p;-). :-!:-)):yes::yes::-K +11

pipre pipre

8. 1. 2010 12:14

Určitě velmi chutné jídlo a fotky jsou fat krásné:yes:+10.

vybusna vybusna

7. 1. 2010 23:08

jipak:-D...tak to budem rada...a hlavne vsetko odfot, zaregistruj sa a pridaj fotecky....budem sa tesit.

jipak

7. 1. 2010 23:03

Výbušná,zrovna jsem si uvědomila,že hovězí jsme neměli pěkně dlouho. A protože mám docela malinkatou protekci v masně,tak to doufám nebude ze "starého vola" a bude pěkně měkoučké.
Už se těším na mňamku. :-p:yes:

cardanka

7. 1. 2010 22:41

vybusna, souhlasím s Tebou, že pokud je "kvalitní" maso jde vše:-)a je pravdou, že steaky jsou také hned hotové, od toho jsou to minutky, máš pěkné lákavé foto:-p:yes:9.bodík letí:-K

vybusna vybusna

7. 1. 2010 22:14

ale samozrejme bibi zeby to islo z hocicoho urobit, ja som prave premyslala, ze toto jedlo by slo urobit aj zo zeleniny...napr. z cukyny, mrkvy...rozumies?..tam by sa ale muselo trosku davat pozor pri ochucovadlach...neviem ci by nebolo tej sojovky vela.

Bibinka Bibinka

7. 1. 2010 22:07

Výbušná, vypadá to víc než dobře ajá, jak se znám bych musela mít šťávy víc(nemáme rádi suchá jídla),ale s tím hovězím masem bych asi měla problém, vidím to tak na svíčkovou-co se týče masa a to je drahý jak...no ani to neřeknu. Šlo by to i z jiného masíka:-?asi ano viď. I tak ti dávám boda, protože to bude chutnat:yes:

vybusna vybusna

7. 1. 2010 21:59

thomass...v prvom rade musi byt dobre maso a nakrajane na male hranolceky..uz nemali v obchode pekne maso v kuse, tak som kupila platky na zavitky...co byvaju uz hotove narezane...tie su max. 3mm hrube a tie som krajala na rezance...a uz to nikdy viacej neurobim, pretoze sa mi to maso velmi prepieklo a bolo to suche...preto som musela na zaver doplnit trosku tekutiny.ved aj steak ked robis, tak das kus peknej hovadziny na panvicu a opekas max 3 minuty z jednej a 3 minuty z druhej strany. pokial nie je stary vol tak minutky sa v pohode robia z hovadzieho a je to stavnate a krehke maso

magdalenka magdalenka

7. 1. 2010 21:50

Krásne! Závidím!;-)+

thomassinno thomassinno

7. 1. 2010 21:27

není 10 minut přípravy na hovězí maso málo? je měkké? Vypadá to moc hezky :yes:+5

Iljusa Iljusa

7. 1. 2010 21:17

:-p:-p

Gabina

7. 1. 2010 21:00

To vypadá výborně :yes: Já se hovězího do číny trochu bojím, že to nebude měkké :-O

vybusna vybusna

7. 1. 2010 20:50

variel...thank you very much ;-)

variel variel

7. 1. 2010 20:46

takové asijské věcičky můžu:-) bod for you:-)

Patricie

7. 1. 2010 20:44

:-K:-K Krása. Maso vypadá báječně . Fotky krásné jako :yes::yes::-Dvždy.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažené hovězí maso porthaus smažené hovězí porthaus recept hovězí wok hovězí smažené hovězí porthaus recepty wok hovězí se sezamem smazeni hoveziho masa wok hovezi wok kuchařka smažený porthaus jak smazit steak recepty se sezamem hovězí maso smažené recepty-wok wok top recepty smažený hovězí porthaus hovězí porthause

Suroviny: maso hovězí, semínka sezamová, olej slunečnicový, česnek, paprika, chilli paprika čerstvá, sherry, omáčka sojová, cibulka jarní

TopRecepty.cz

Wok - smažené česnekové hovězí se sezamem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8x5