Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jánošík (bramborák jinak)

Vypadá jako bramborák, ale není to bramborák. K přípravě Jánošíka nepotřebujete žádné těsto, pouze nastrouhané brambory, ze kterých uděláte placku. Doplníte ji vajíčkem, salámem, sýrem a můžete servírovat.

Hodnocení receptu je 5,0 (84×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 1. 2010 23:31

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jánošíka jsem se naučila v hodině vaření na základce (to už je dávno:-) a musím dělat dodnes jak pro děti, tak pro dospěláky. Moje heslo: "chceš Jánošíka - nastrouhej si brambory" a chutná jim o to více!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

paajus

7. 1. 2010 12:18

Uzasne, vyzkousela jsem a bylo to fakt dobre... +19:yes:

pipre pipre

6. 1. 2010 17:46

Dnes byl Jánošík na oběd se zelinovým salátem a bylo to výborné:-p Jendo, krásné fotky a ředkvička parádní:yes:

Gabina

6. 1. 2010 10:31

Jendo, nechceš dát ty fotky ředkviček taky do kategorie Zdobení:-? Jsou moc pěkné :yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 1. 2010 00:02

Hello :-)):-* Si z toho nic nedělej, taky já bych mohla vyprávět....:-)) Jinak tu kuchařku máme stejnou, nedávno jsem si ji pročítala.

thomassinno thomassinno

5. 1. 2010 23:23

No Jendo, ta ředkvička vypadá užasně, a ještě ve spojení s tímto receptem ... klobouk dolů :-p:yes: užasně nafoceno :-O

Jenda1 Jenda1

5. 1. 2010 23:20

Recept mě natolik zaujal, že jsem si Jánošíka připravil k večeři. :-!:-)):yes::yes::-K +17
Přidal jsem pár fotek;-).

Hella Hella (moderátorka)

5. 1. 2010 22:14

Merylas, teď koukám, že jsem do mého komentáře napsala, že je to švédské národní jídlo. Blbost, je to švýcarské :-!. Ach jo, hodinky jako holinky :-D Asi máme stejnou Švýcarskou kuchařku z r. 1991, nakl. Merkur, viď.

Merylas Merylas (moderátorka)

5. 1. 2010 17:49

Rösti taky dělávám, ale jen tu základní úpravu. Mám kuchařku Švýcarská kuchyně a tam je asi 10 receptů na různou úpravu. Každopádně se mi tento recept líbí a jsou u něho taky hezké fotečky:yes::-K

Spuname

5. 1. 2010 16:33

No, myslela jsem, že Vám receptem z dob socialismu vyrazím \"dech\" :-) a on už existuje! A ten název na nás asi ušili ve škole, aby nás to vaření více chytlo:-)) Aspoň jsem chytřejší, ale \"rösti\" už raději zavádět nebudu.

drahulin drahulin

5. 1. 2010 16:32

Mňam.:-p:-p

džango

5. 1. 2010 15:55

receptík :yes: rösty máme rádi :-p

Hella Hella (moderátorka)

5. 1. 2010 15:30

Bezva jídlo, takže bodík č. 10. Jen mě rozesmál ten název Jánošík (chudák jeden slovenskej..) Tohle je švédské národní jídlo a v kuchařkách ho najdeme jako rosti (má být přehlasované o, ale PC mi to nebere)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2010 14:35

Spuname bomba, jéééé, to bych si dala!! Neznám snad nikoho, kdo nemá rád bramboráky a ty tvé s tím vajíčkem musí být mana nebeská!!:-p:yes:

pipre pipre

5. 1. 2010 13:32

Tak s těmi přísadami to musím vyzkoušet, jinak brambory jen nastrouhané nahrubo a jen osolené smažím také a v pánvi na volské oka:-):yes:8.

vybusna vybusna

5. 1. 2010 12:02

:-p:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bramborák bramborák recept švýcarský bramborák recept na bramborák bramborak trochu jinak bramboráky trochu jinak bramborák v mikrovlnce recepty na bramborák směs jánošík recept bramborák bramborové rösty jánošík jídlo bramborový jánošík recepty bramborak bramborák z mikrovlnky bramboráky v mikrovlnce jídlo jánošík švýcarské bramboráky jánošíkové placky salat janosik

Suroviny: brambory, vejce, salám, cibulka, sýr strouhaný, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Jánošík (bramborák jinak)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K1lR