Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šumava s kváskem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 12. 2009 12:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 225 kJ / 2 444 kcal
Bílkoviny68,28 g
Tuky34,69 g
Vláknina38,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy445,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Veliký, pružný chleba.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

13. 3. 2011 19:53

Cathleen kvásek mám dost hustý a odebrala jsem malinko vody.Měla jsem dát asi větší chléb a program klasik, já jsem dala střední a celozrnný.Nicméně jsem ho nakrojila a je moc výborný, ten propadlý vrch jsem uřízla a vypadá dobře, je nadýchaný:yes::yes:Určitě budu zkoušet, protože mi chutná moc:yes:Já se nevzdám:-D

cathleen cathleen

13. 3. 2011 18:11

Iri, jak mas husty kvasek? Kdyz se chlebik propadne, je to zpusobeno vetsim mnozstvim drozdi nebo tekutiny v teste. Proto se ptam na kvasek, ja ho mam hodne husty. Jestli budes chleba zkouset jeste jednou, odeber z odmerene vody 2-3 lzice pryc.

Irrena Irrena

13. 3. 2011 17:25

Dneska jsem dělala, nevím kde se stala chyba, chlebík naběhl až k okýnku a pak se mi propadl, jestli jsem dala špatný program,dala jsem celozrnný, okýnko bylo celé mokré;-(
Musím někde dělat chybu, ale jakou:-O

Iva

30. 12. 2009 16:19

Hani, je nádherný! Děkuju za pochvalu i fotky:yes::yes::-)

HankaPu HankaPu

30. 12. 2009 16:00

Když Šumava, tak to by bylo, abych to nevyzkoušela:-D chlebík jsem pekla už před svátky, ale nebyl čas dřív vložit fotky:-(, ale od té doby jsem ho už pekla 3x, moc nám chutná, určitě bude na našem jídelníčku častěji.:yes: dala jsem víc kmínu, máme ho rádi, jinak jsem všechno dodržela jak je psáno.:yes::yes::yes:
Ivi, posílám další bodík:yes: +

Merylas Merylas (moderátorka)

20. 12. 2009 17:13

Ivi, dnes jsem pekla tvůj chlebík. Moc nám chutná, je vysoký, měkký, pórovitý a opravdu moc dobrý. Dala jsem malinko více kvásku a brambor a pak jsem musela zase malinko přidat mouky - hladké pšeničné. Kmín jsem dala napůl celý a drcený. A ty mouky mi moc jemné nepřipadaly. Co jsem měla, to jsem použila. Děkuji za recept, určitě budu dělat častěji. Je to za +:yes::-K Dovolila jsem si přidat foto.:-8

Patricie

19. 12. 2009 22:00

Hezký chleba,:yes::yes: takový se mně nikdy nepovedl.;-(
Posílám bod.:-K:-K

Iljusa Iljusa

19. 12. 2009 19:52

už vidím, že mám opět co zkoušet ;-)

spagetka spagetka

19. 12. 2009 17:31

To se mi líbí, mezi svátky přijde na řadu :-p:yes::yes:

Iriska Iriska

19. 12. 2009 17:18

Hmmmm, voní až k nám :yes:

pipre pipre

19. 12. 2009 16:11

Cathleen:yes:4.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2009 13:57

No jo, chlebík, jako malovaný!!;-)

thomassinno thomassinno

19. 12. 2009 12:29

Chlebík vypadá lákavě :-)
Ukládám k vyzkoušení :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kvaskovy chleb sumava kváskový chleba šumava kvaskový chleb šumava recept co s kváskem chleba šumava kváskový chléb šumava s kváskem chleb sumava recept recept šumavský chleba kváskový chléb šumava kváskový recepty s chlebovým kváskem recepty s kváskem šumavský chléb z kvásku chleb sumava z kvasku co dělat s kváskem kváskový chleba šumava recept recept na chleba s chlebovým kváskem domaci chleb sumava z kvasku recept na chleba ze sušený fermentovaný kvásek domací sumavský chleba z z kvásku chleba šumava z kvasku

Suroviny: voda, brambory, kmín celý, cukr, sůl, olej, droždí, kvas žitný, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka celozrnná žitná jemná, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná

TopRecepty.cz

Šumava s kváskem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2xo1