Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pečeně po italsku

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 440 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 420 min

440 min (20 min příprava + 420 min tepelná úprava)

18. 12. 2009 00:39

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 430 kJ / 2 732 kcal
Bílkoviny261,41 g
Tuky141,78 g
Vláknina19,12 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 716 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy95,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept do mého milovaného pomalého hrnce. Už ani nevím, kde jsem to kdy viděl, ale zkusil, a zařadil do domácího repertoáru. Proto se o něj musím podělit.

A zde je link na recept: http://www.toprecepty.cz/recept/3850-ropa-vieja---...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Drobek Drobek

18. 12. 2009 16:07

:-) Já už si vaření bez něj neumím představit. Dělal jsem v něm Doogův recept na živáňskou a upadlo dno. Hrnci. Neviním Doogu, to rozhodně ne, prostě se čas navršil. Do týdne jsme měli doma nový hrnec.;-)
Je ale fakt, že v Americku mně stál 19.99 dolaru, tedy dvě hodiny práce.:-))

Bibinka Bibinka

18. 12. 2009 16:07

Drobku, ty už jsi to v té troubě zkoušel:-?to se asi musí nastavit na nejmenší teplotu ne:-?já bych to docela vyzkoušela;-)

maris maris

18. 12. 2009 16:04

thomassinno - udělal jsi dobře - myslím, že nebudeš litovat;-)

thomassinno thomassinno

18. 12. 2009 15:52

Já si ho koupím, ted jsem jeden našel za skvělou cenu, už je obědnanej :-K

Drobek Drobek

18. 12. 2009 15:41

:yes:Kdo nemá línej hrnec,může to s úspěchem spáchat v troubě, samozřejmě to nesmí mít plastikové uši.Ani majitel, ani hrnec.:-D No a protože teplota bude vyšší, doba se zkrátí.;-)

thomassinno thomassinno

18. 12. 2009 15:35

Škoda že nemám PH, vypadá to nááádherně :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 12. 2009 13:19

Drobku, to musí být dobrůtka:-p, no, když já nemám ten hrnec:-(

yanull yanull

18. 12. 2009 11:22

Hovězí pečeni po italsku, jistě s láskou "ukuchtěnou" v USA oceňuji bodíkem a ukládám k vyzkoušení :-p:-):yes:

maris maris

18. 12. 2009 08:56

Drobku, můj " línej hrníček " se tady raduje,:-)) posílám bodík, už jsem dělala hodně podobně v normálním hrnci, proto vím, že je to:yes:

Dooga Dooga

18. 12. 2009 08:42

Hurá, další skvěle vypadající recept. Určitě co nejdřív vyzkouším. Zatím posílám pochvalu bod.:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí krkovice hovězí pečeně hovězí pečeně recept myslivecká hovězí pečeně vepřová pečeně po italsku italská pečeně hovězí pečeně recepty hovězí krkovice recepty pečeně po italsku klasická hovězí pečeně hovězí pečeně vcelku pečené hovězí přední recepty hovězí krkovice recept pomalý hrnec kenwood cp 658 recepty hovezi krkovička recepty pro pomaly hrnec pomalý hrnec kenwod recepty recepty hovězí pečeně recepty pomalé vaření pečené hovězí na česneku

Suroviny: olej, rajče, brambory typ a, cibule, krkovice vepřová, česnek, pepř, žampióny,

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K1kM