Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pečeně po italsku

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 440 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 420 min

440 min (20 min příprava + 420 min tepelná úprava)

18. 12. 2009 00:39

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 430 kJ / 2 732 kcal
Bílkoviny261,41 g
Tuky141,78 g
Vláknina19,12 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 716 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy95,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept do mého milovaného pomalého hrnce. Už ani nevím, kde jsem to kdy viděl, ale zkusil, a zařadil do domácího repertoáru. Proto se o něj musím podělit.

A zde je link na recept: http://www.toprecepty.cz/recept/3850-ropa-vieja---...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Drobek Drobek

24. 7. 2013 20:39

Jitkas: Výborně, s tvou nezištnou pomocí je to teď perfekt. Já se snažil vytvořit co jsem ochutnal a jak vidno blbě. Děkuju za připomínku a dolepšení. :-K

Jitkas

24. 7. 2013 19:50

OK, chapu. Ale aby to bylo po italsku, chybi ti tam rozhodne vino, kterym bys mel to maso prelit (po opeceni na panvi a nechat vino odparit) a nejaka bylinka, typu rozmaryn, tymian nebo alespon bobkovy list-staci trosku. Vino muze byt jak cervene tak bile. Kdyz das bile, uber rajcata (ja bych jich stejne dala tak polovinu). Tak a ted to mas skoro po "italsku". A to soffritto by tam tez melo byt, tim bys vlastne mel zacit.Houby jsou perfektni i susene.

Drobek Drobek

24. 7. 2013 19:12

Jitkas: protože jsem to poprvé jedl v italské restauraci a prezentovali to jako místní specialitu. Teda pokud mne paměť nešálí, ono už uběhla drahná doba. ;-)

Jitkas

24. 7. 2013 15:01

Drobek: Proc po italsku?

Drobek Drobek

1. 8. 2012 00:02

giulinda: nesměju. To není gramatická chyba, to jen mé roztřepané prsty kleply vedle.

giulinda

31. 7. 2012 23:45

chtěla jsem se zeptat co to znamená popeřete :-D takové slovo fakt neznám.Hlavně,že se smějete jiným lidem.:no:

Drobek Drobek

23. 7. 2012 21:47

Tak jsem nahonem uvařil a vyfotil. Napříště budu dávat podpis do obrázku, tak jako bibinka a jiní a jiné. Navíc hezky uprostřed, aby se to nedalo ustřihnout. ;-)

rihana

23. 7. 2012 21:19

Díky, to jsem chtěla slyšet. Takže si ten pomalý hrnec koupím.

Drobek Drobek

23. 7. 2012 19:33

rihana: Není, pomalý hrnec má tak malou spotřebu, že vlastně vezme míň, než klasické vaření.

rihana

23. 7. 2012 19:22

Není to strašná spotřeba elektřiny?

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 7. 2012 17:08

Drobek:moc pěkný receptík a dávám si do oblíbených;-)mám pomalý hrnec krátce,moc jsem si ho přála a nedám na něj dopustit,je to jiné vaření,nedá se to přirovnat k troubě;-):yes::yes:

Drobek Drobek

23. 7. 2012 16:53

Už jsem to upravil a dal tam jinou, ale jsou tam navíc žampiony a bylo to děláno v troubě. Teď abych to honem uvařil znova a znova vyfotil.
Tamta byla opravdu moje a tak jako jsem to vyměnil já teď, může vyměnit i ten kdo mi tu fotku sebral.
Příklad? Na serveru "chytrazena" bylo 109 ! mých receptů ukradených z mé kuchařky, pravda bez fotek, ale zato i s pár překlepy.

Drobek Drobek

23. 7. 2012 16:47

chocolate: Ano, to datum jsem viděl, ale fotka se dá vyměnit i přidat. No nic, mám i jinou, jen nevím jak tamtu sundat. Asi mi zbývá jen přidat jinou a tohle vysvětlení.

chocolate chocolate

23. 7. 2012 16:44

Drobek:Až na to, že ti, kteří ti prý foto ukradli, ji uveřejnili už 25.2.2007.Datum přidání je přímo pod názvem receptu.Takže Pavlino nereg. má pravdu.
http://www.simplyrecipes.com/recipes/italian_pot_r...

Drobek Drobek

23. 7. 2012 16:36

Pavlino: Tak oni mi ukradli fotku? Nojo, co nadělám.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí krkovice hovězí pečeně hovězí pečeně recept myslivecká hovězí pečeně vepřová pečeně po italsku italská pečeně hovězí pečeně recepty hovězí krkovice recepty pečeně po italsku klasická hovězí pečeně hovězí pečeně vcelku pečené hovězí přední recepty hovězí krkovice recept pomalý hrnec kenwood cp 658 recepty hovezi krkovička recepty pro pomaly hrnec pomalý hrnec kenwod recepty recepty hovězí pečeně recepty pomalé vaření pečené hovězí na česneku

Suroviny: olej, rajče, brambory typ a, cibule, krkovice vepřová, česnek, pepř, žampióny,

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K1kM