Bratislavský vánoční závin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 36 057 kJ / 8 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,09 g |
Tuky | 467,81 g |
Vláknina | 67,24 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 919,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Receptov na bratislavské rohlíky je viac, každá rodina si stráži svoj. Po dlhšom uležaní sú skvelé. Bez nich kedysi v Bratislave neboli sviatky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2022 21:43
11. 10. 2022 21:13
11. 10. 2022 20:21
15. 12. 2020 08:34
15. 12. 2020 08:32
15. 12. 2020 08:11
Mám knihu, ako sa kedysi varilo v Prešporku (Bratislave), dá sa do nej začítať a dozvedieť všeličo.
15. 12. 2020 07:14
25. 12. 2013 15:54
Jeden špatný jsem také koupila v Maďarsku v Tescu. Taky koš a už nemám odvahu kupovat mák vubec. Mám pocit ,že hraju basket . Ze tří dva skončí v koši. A když není úplně na vyhození ,tak nechutná a něco mu chybí, je jaksi vyčichlý nebo co. Tak si opravdu v té Bille měla štěstí ,dostali čerstvý. Také skladuju v mrazáku,ale když je špatný u když koupíš, tak ho ten mrazák nezlepší . A poctivě kontroluji data výroby a spotřeby- všechno marné.
25. 12. 2013 11:51
Chystám se taky na něj, ale po svátcích
Magdi, jediné, co u nás neprojde, je nějaké uležení
25. 12. 2013 11:35
25. 12. 2013 09:26
25. 12. 2013 09:17
25. 12. 2013 09:07
25. 12. 2013 09:03
21. 12. 2013 17:55
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 20 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 26 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 31 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 36 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 39 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: bratislavsky makovy zavin bratislavske rozky bratislavsky orechový závin bratislavský moučník bratislavské cesto bajgle orechovy závin bratislavské rohlíčky bratislavske rozky recept závin bratislavský bajgel recept vanočni bajgle vanocni bajgle makovy zavin bratislavsky bratislavske vanocni zaviny vanocni bratislavsky zavin bajgle recept bratislavské placko bratislavsky kynuty zavin bratislavský rohlík
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, droždí, cukr, mléko, smetana zakysaná, sůl, žloutek, ořechy mleté, cukr moučkový, mléko, cukr vanilkový, rozinky, rum, mák mletý, cukr moučkový, citron, voda, rozinky
Bratislavský vánoční závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyjJ
39 názorů