Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nevykostěný kapr bez kostí

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy velmi dlouhá

velmi dlouhá

17. 12. 2009 14:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - soutěž časopisu Receptář

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vlastimil motyka

20. 5. 2012 13:08

vlastik:podle mne bude nejlepší využití v polévce

vlastik

20. 5. 2012 13:03

půjdu na to protože veškeré živiny zůstanou v jídle

hanahcotton hanahcotton

29. 12. 2010 21:08

No nevím, nevím....jediné, co mám opravdu vyzkoušené je, že se kosti z ryb rozpustí v kyselém nálevu, jako je třeba na utopence ;-) aby se rozložily ty veliké, tak by to muselo být naložené minimálně měsíc:yes:

ladyzaba

29. 12. 2010 21:02

My jsme to taky zkoušeli a výsledek nic moc - ryba, pravda byla chutná, jenže to nám chutná každá, a kosti tam byly jako kdykoli jiny, a to po 12-ti hodinách pomalého pečení :-(.

simko.jit simko.jit

12. 8. 2010 18:40

super, vypadá to dobře. to je divné, že se nerozpustily. mně ty velké zůstaly, ale takové jako když jsou v sardinkách, že se uplně rozmáčkly, takže nepíchaly.
náš kluk to taky jedl, myslel si jaké to dobré masíčko, než mu sestra řekla že je to ten kapr.:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 8. 2010 08:13

Ivano79,tak jsi to zvládla,taky mi to láká:yes:+1:-K

Ivana79 Ivana79

12. 8. 2010 07:52

Jitka,až dnes som sa k tomu dostla,vložila som fotky s postupom,pokiaľ nevadí;-)Bohužial,kosti tam aj po 11 hodinách boli:-(iba tie veľké sa oddelili.Ale na druhej strane,chuť toho kapra bola naprosto delikátna:-*:-pnám to pripomínalo udenáča alebo kúsky tuniaka z konzervy,mäsko bolo jemné,ružové ale vôbec nie rozpadnuté.Moc sme si pochutili,až na tie kosti...:-DA aby som nezabudla...vôbec to nebolo cítiť rybacinou,keby som nevedela že je to kapor,tak asi neuhádnem:-)

Ivana79 Ivana79

10. 8. 2010 18:44

Práve som vypla trúbu,ale vyzerá to že ano:-)Tá voda pri 100 st.vôbec nevrela,takže sa to naozaj môže nechať kludne aj cez noc.Veľké kosti sa oddelili asi po 2 hod.a tie malé...ešte neviem.Dám vedieť;-)

simko.jit simko.jit

10. 8. 2010 18:32

Tak jak? Povedlo se?

Ivana79 Ivana79

10. 8. 2010 08:14

Dnes ho skúsim pripraviť k večeri,pečie sa od 7 takže okolo 18 by mal byť hotový:-)Asi som správne pochopila,že sa to už viac nepodlieva,keď sa to môže robiť v noci,len som zvedavá,či sa tá voda nevyparí:-SUž po 15 min.na 250 st.bola mäso mäkké,takdúfam že sa rozpadnú len kosti a nie celý kapor:-DNeskôr vložím fotku hotového jedla a prehodím ich;-)

Amira Amira

17. 12. 2009 16:13

Možná by byl idelální pomalý hrnec.

simko.jit simko.jit

17. 12. 2009 15:45

:-D:-D takže kdo má novou troubu - může recept vyzkoušet:-)):-)):-)) já vím, že jsem ho dělala brzo ráno - a jak se snížila teplota, tak jsem šla zase chrupat. Pak už jsem se vlastně v kuchyni pohybovala, tak jsem to hlídala.

Bibinka Bibinka

17. 12. 2009 15:34

Já bych ho zaručeně vytáhla z trouby jako kapra na černo:-!byl by zaručeně spálenej-trouba je prostě trouba a termostat si dělá co chce-už jsem tak jednou dopadla s husou, která se pekla 5 hodin, ale všechna zvířátka si u nás tehdy pochutnali:-D:-)):-D

simko.jit simko.jit

17. 12. 2009 15:19

peče se to nepřiklopené, je to ponořené pod tou vodou. Já ho dělala zatím jen jednou a to až potom, co jsmě měli nový sporák, protože na starém by to dopadlo hrozně, ten si pekl - termostat netermostat. Ale opravdu se to kosti rozpustí, když uplně ne, to byly ty největší, tak to bylo - jako ty kostičky v sardinkách, že se to uplně rozpadlo.
Nejmladší kluk si na tom pomlaskával do té doby, než mu dcera řekla, že je to kapr.:-O:-O on totiž zásadně prý nejí ryby.:-D:-D ale rybí prsty, to jo, ty může.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 12. 2009 14:14

10 až 12 hodin? Ty brďo, asi bych oka nezahmouřila, měla bych strach, že vyhoříme!:-)) Nicméně, ta možnost mít kapříka bez kostí, to by bylo super.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kapr bez kostí kluci v akci jak na kapra příprava kapra kapr recept bez kostí kapr do trouby pečený kapr bez kostí kluci v akci kapr kapr bez kostí recept ryba bez kostí kluci v akci kapr na cerno kapr kosti kapr z trouby kapr pomaly hrnec pomalu peceny kapr kapr bez kosti video kapr v troube kapr v pomalém hrnci ryby bez kostí kapr na černo-kluci v akci recept kapr bez kostí

Suroviny: kapr, máslo, pepř, koření kari, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín celý, vegeta, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Nevykostěný kapr bez kostí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zvNZ