Nevykostěný kapr bez kostí
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - soutěž časopisu Receptář
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 5. 2012 13:08
vlastik:podle mne bude nejlepší využití v polévce
20. 5. 2012 13:03
půjdu na to protože veškeré živiny zůstanou v jídle
29. 12. 2010 21:08
No nevím, nevím....jediné, co mám opravdu vyzkoušené je, že se kosti z ryb rozpustí v kyselém nálevu, jako je třeba na utopence aby se rozložily ty veliké, tak by to muselo být naložené minimálně měsíc
29. 12. 2010 21:02
My jsme to taky zkoušeli a výsledek nic moc - ryba, pravda byla chutná, jenže to nám chutná každá, a kosti tam byly jako kdykoli jiny, a to po 12-ti hodinách pomalého pečení .
12. 8. 2010 18:40
super, vypadá to dobře. to je divné, že se nerozpustily. mně ty velké zůstaly, ale takové jako když jsou v sardinkách, že se uplně rozmáčkly, takže nepíchaly.
náš kluk to taky jedl, myslel si jaké to dobré masíčko, než mu sestra řekla že je to ten kapr.
náš kluk to taky jedl, myslel si jaké to dobré masíčko, než mu sestra řekla že je to ten kapr.
12. 8. 2010 08:13
Ivano79,tak jsi to zvládla,taky mi to láká+1
12. 8. 2010 07:52
Jitka,až dnes som sa k tomu dostla,vložila som fotky s postupom,pokiaľ nevadíBohužial,kosti tam aj po 11 hodinách boliiba tie veľké sa oddelili.Ale na druhej strane,chuť toho kapra bola naprosto delikátnanám to pripomínalo udenáča alebo kúsky tuniaka z konzervy,mäsko bolo jemné,ružové ale vôbec nie rozpadnuté.Moc sme si pochutili,až na tie kosti...A aby som nezabudla...vôbec to nebolo cítiť rybacinou,keby som nevedela že je to kapor,tak asi neuhádnem
10. 8. 2010 18:44
Práve som vypla trúbu,ale vyzerá to že anoTá voda pri 100 st.vôbec nevrela,takže sa to naozaj môže nechať kludne aj cez noc.Veľké kosti sa oddelili asi po 2 hod.a tie malé...ešte neviem.Dám vedieť
10. 8. 2010 18:32
Tak jak? Povedlo se?
10. 8. 2010 08:14
Dnes ho skúsim pripraviť k večeri,pečie sa od 7 takže okolo 18 by mal byť hotovýAsi som správne pochopila,že sa to už viac nepodlieva,keď sa to môže robiť v noci,len som zvedavá,či sa tá voda nevyparíUž po 15 min.na 250 st.bola mäso mäkké,takdúfam že sa rozpadnú len kosti a nie celý kaporNeskôr vložím fotku hotového jedla a prehodím ich
17. 12. 2009 16:13
Možná by byl idelální pomalý hrnec.
17. 12. 2009 15:45
takže kdo má novou troubu - může recept vyzkoušet já vím, že jsem ho dělala brzo ráno - a jak se snížila teplota, tak jsem šla zase chrupat. Pak už jsem se vlastně v kuchyni pohybovala, tak jsem to hlídala.
17. 12. 2009 15:34
Já bych ho zaručeně vytáhla z trouby jako kapra na černobyl by zaručeně spálenej-trouba je prostě trouba a termostat si dělá co chce-už jsem tak jednou dopadla s husou, která se pekla 5 hodin, ale všechna zvířátka si u nás tehdy pochutnali
17. 12. 2009 15:19
peče se to nepřiklopené, je to ponořené pod tou vodou. Já ho dělala zatím jen jednou a to až potom, co jsmě měli nový sporák, protože na starém by to dopadlo hrozně, ten si pekl - termostat netermostat. Ale opravdu se to kosti rozpustí, když uplně ne, to byly ty největší, tak to bylo - jako ty kostičky v sardinkách, že se to uplně rozpadlo.
Nejmladší kluk si na tom pomlaskával do té doby, než mu dcera řekla, že je to kapr. on totiž zásadně prý nejí ryby. ale rybí prsty, to jo, ty může.
Nejmladší kluk si na tom pomlaskával do té doby, než mu dcera řekla, že je to kapr. on totiž zásadně prý nejí ryby. ale rybí prsty, to jo, ty může.
17. 12. 2009 14:14
10 až 12 hodin? Ty brďo, asi bych oka nezahmouřila, měla bych strach, že vyhoříme! Nicméně, ta možnost mít kapříka bez kostí, to by bylo super.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 17 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 19 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 10 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 10 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 10 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 12 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 12 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 15 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 16 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
Nevykynuté těsto: Hlavní důvody, proč se mu nechce kynout a tipy, jak jej úspěšně zachránit
Další recepty
Tématické fráze: kapr bez kostí kluci v akci jak na kapra příprava kapra kapr recept bez kostí kapr do trouby pečený kapr bez kostí kluci v akci kapr kapr bez kostí recept ryba bez kostí kluci v akci kapr na cerno kapr kosti kapr z trouby kapr pomaly hrnec pomalu peceny kapr kapr bez kosti video kapr v troube kapr v pomalém hrnci ryby bez kostí kapr na černo-kluci v akci recept kapr bez kostí
Suroviny: kapr, máslo, pepř, koření kari, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín celý, vegeta, česnek, sůl
Nevykostěný kapr bez kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zvNZ
16 názorů